Επίσημο: Mercedes Concept Style Coupe

Μετά την χθεσινή διαρροή, η Mercedes μας έδωσε το επίσημο δελτίο τύπου από το Concept Style Coupe που θα παρουσιάσει επίσημα στην έκθεση του Πεκίνου, ενώ θα παρουσιαστεί και κατά την διάρκεια του φεστιβάλ τέχνης και μουσικής Transmission LA: AV CLUB στο Los Angeles στις 6 Μαΐου.

Ο

σχεδιασμός του φαίνεται αρκετά επηρεασμένος από τα πρωτότυπα F800 Style Concept και Concept A, έχοντας αρκετά επιθετική προσέγγιση, έχοντας μια μεγάλη γυάλινη πανοραμική οροφή. Κάτω από το καπό του βρίσκεται ένας τετρακύλινδρος turbo 2.0-λιτρος βενζινοκινητήρας, προερχόμενος από την A-Class, απόδοσης 211 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7G-DCT το οποίο στέλνει την κίνηση σε όλους τους τροχούς, μέσω του συστήματος τετρακίνησης 4MATIC. Έχει μήκος 4.637 mm, πλάτος 1.891 mm, ύψος 1.398 mm και μεταξόνιο 2.699 mm και πατά πάνω στις 20″ ζάντες αλουμινίου.

H Mercedes έχει ήδη ανακοίνωσε ότι θα το περάσει στη παραγωγή και θα το κατασκευάζει στο εργοστάσιο της στη πόλη Kecskemet στην Ουγγαρία. Θα φορά την πλατφόρμα MFA, την ίδια που έχει χρησιμοποιηθεί και στις νέες A-Class και B-Class. Στο ίδιο εργοστάσιο θα κατασκευάζεται και η νέα B-Class καθώς και το επόμενα μικρά αυτοκίνητα της. Στο μέλλον αναμένουμε και να παρουσιαστεί και η Shooting Brake έκδοση της.

Από πλευράς κινητήρων η λογική λέει ότι θα φορά τους ίδιους με αυτούς που θα φοράνε οι νέες Α και B-Class και έτσι θα συναντάμε έναν 1.600αρη απόδοσης 122 ίππων και 156 ίππων και έναν 2.0-λιτρο απόδοσης 203 ίππων. Από πλευράς πετρελαιοκινητήρων θα βρίσκεται ένας 1.800αρης απόδοσης 109 και 136 ίππων. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα