Επίσημο: Infiniti QX60 facelift

Λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο του αυτοκινήτου στην έκθεση του Detroit, τον ερχόμενο Ιανουάριο, η Infiniti αποκάλυψε επίσημα το QX60 facelift. Για να έρθει αισθητικά, πιο κοντά στην οικογένεια της Infiniti, το QX60 διαθέτει νέα μάσκα με ανασχεδιασμένη γρίλια και νέα φωτιστικά σώματα που ενσωματώνουν LED φώτα ημέρας. Στο πίσω

μέρος, οι αλλαγές είναι πιο διακριτικές αλλά όπως και να έχει, ευδιάκριτες ενώ στο εσωτερικό, οι αλλαγές είναι… δύσκολο να εντοπιστούν. Τα υλικά είναι σίγουρα αναβαθμισμένα ενώ νέος είναι ο λεβιές των ταχυτήτων αλλά και ο τριζωνικός κλιματισμός.

Το Infiniti QX60 facelift, θα είναι διαθέσιμο με 2 κινητήρες. Η βασική έκδοση, θα κινείται από έναν V6 με χωρητικότητα 3.5 λίτρων που αποδίδει 265 άλογα και 336 Nm ροπής. Στην κορυφή της γκάμας όμως, θα βρίσκεται μία υβριδική έκδοση που χάρη σε έναν supercharged, τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2.5 λίτρων και έναν ηλεκτροκινητήρα, αποδίδει 250 άλογα και 329 Nm ροπής. Και οι δύο εκδόσεις θα είναι μπροσθιοκίνητες αλλά θα μπορούν να εξοπλιστούν με σύστημα τετρακίνησης.

Τέλος, όπως αναφέρει η Infiniti, οι μηχανικοί της εξόπλισαν το QX60 facelift με νέα αμορτισέρ και ελατήρια για να μειωθούν οι κλίσεις στις στροφές και να βελτιωθεί η ποιότητα κύλισης ενώ το σύστημα διεύθυνσης έχει επίσης υποστεί αλλαγές ώστε να “επικοινωνεί” καλύτερα με τον οδηγό και να έχει καλύτερη απόκριση. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα κλασικά συστήματα ασφαλείας όπως για παράδειγμα το Backup Collision Intervention, το Forward Emergency Braking και το Forward Collision Warning.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επίσημο, Infiniti QX60,episimo, Infiniti QX60