Επίσημη πλέον η συνεργασία Lotus-Mansory

Η Lotus και η Mansory, ανακοίνωσαν την επίσημη πλέον συνεργασία τους για τα επόμενα χρόνια. Η Mansory θα αναλάβει το ρόλο του “επίσημου studio βελτίωσης” της Lotus. Οι δύο εταιρίες είχαν συνεργαστεί και στο πρόσφατο παρελθόν στην Evora GTE αλλά και σε κάποιες άλλες ειδικές εκδόσεις αλλά όχι στο επίπεδο που φαίνεται να διαμορφώνεται τώρα. Οι πληροφορίες είναι λίγες προς το παρόν αλλά λογικά η Mansory θα περιοριστεί

στην μετατροπή/βελτίωση της εξωτερικής και εσωτερικής εμφάνισης των Elise, Exige και Evora χωρίς να “ανακατεύεται” με τα μηχανικά.

Ο Wolf Zimmerman, τεχνικός διευθυντής της Lotus δήλωσε:

Η Mansory είναι ηγέτες στον τομέα τους και επιθυμούμε τώρα να προχωρήσουμε τη συνεργασία μας σε επίσημο επίπεδο. Μαζί, είμαι σίγουρος οτι θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε εξαιρετικά sports cars με τις κατά παραγγελία ιδιότητες που πολλοί απο τους διακεκριμένους πελάτες μας ζητούν.

Από την άλλη πλευρά, ο ιδιοκτήτης της Mansory, Kourosh Mansory, δήλωσε:

Στη Mansory ήμαστε πάντοτε παθιασμένοι με τα βρετανικά αυτοκίνητα και η συνεργασία με την Lotus είναι ο τέλειος συνεταιρισμός καθώς πληροί τα στάνταρ ποιότητας παραγωγής μας στο ανώτατο τεχνικό επίπεδο.

Για να γιορτάσουν την συνεργασία τους, η Lotus με την Mansory θα παρουσιάσουν ένα νέο concept στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού, τον Σεπτέμβριο.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα