Ενδιαφέρον από τον Tavo Hellmund για εξαγορά της Manor

Σημάδια διάλυσης εμφανίζει η Manor, μετά από τις αποχωρήσεις των John Booth και Graeme Lowdon, αλλά και του Bob Bell. Οι επί κεφαλής της ομάδας περίμεναν περισσότερο ενδιαφέρον από επενδυτές, μένοντας στο πλευρό του Stephen Fitzpatrick, του ανθρώπου που κράτησε ουσιαστικά την ομάδα στη Formula 1 με τα £30 εκατομμύρια που διέθεσε.

Ο

Tavo Hellmund, βλέποντας τις εξελίξεις στη βρετανική ομάδα, δεν είναι αρνητικός σε μία μελλοντική εξαγορά. Το όνομά του ίσως να σου είναι γνωστό, καθώς είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την επιστροφή του Μεξικού, αλλά την είσοδο του Austin στο πρόγραμμα. Ο Αμερικανός, όμως, ξέρει ότι, αν είναι να γίνει κάτι, αυτό θα πρέπει να συμβεί σύντομα, διότι ίσως αργότερα να μην υπάρχει ενδιαφέρον.

Παράλληλα, ο στόχος του Hellmund, αν αγοράσει την ομάδα, δεν είναι η τελευταία θέση, αλλά η… πέμπτη, κάτι που σίγουρα δεν είναι ρεαλιστικό με τα σημερινά δεδομένα, τόσο στο οικονομικό κομμάτι όσο και από πλευράς ανταγωνισμού.

Νομίζω ότι μάλλον θα είναι αργά αν φτάσουμε στον Ιανουάριο ή τον Φλεβάρη, και οι συνεργάτες μου κι εγώ ίσως χάσουμε το ενδιαφέρον. Ποτέ δε θα δαπανήσουμε $400 εκατομμύρια τον χρόνο, όπως κάνουν οι Mercedes, Red Bull, Ferrari και McLaren, αλλά νομίζω πως μπορούμε να έχουμε μία αξιοπρεπή πορεία και να παλεύουμε για την 5η θέση.

Ο 49χρονος θέλει να δημιουργήσει μια αμιγώς αμερικανική ομάδα, γι’ αυτό και θα κρατήσει τον Alexander Rossi, όπως λέει, ενώ για νούμερο ένα οδηγό της ομάδας θέλει τον 41χρονο Dale Earnhardt Jr, που αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στα NASCAR.

Keywords
Τυχαία Θέματα