Ένα Honda CR-V καταστρέφεται στο Nurburgring

01:13 9/4/2012 - Πηγή: AutoBlog

Δεν είναι για όλα τα αυτοκίνητα το Nurburgring δεν συμφωνείς; Μπορεί το Jeep Grand Cherokee SRT8 να γυρίζει στη Πράσινη Κόλαση σε 8:49.487 αλλά ένα Honda CR-V γνώρισε από πρώτο χέρι ότι το Ring δεν συγχωρεί το παραμικρό λάθος.

Και αφού έπιασα τα τρακαρισμένα θα σου πω ότι μια  Bentley Continental Supersports διαλύθηκε στη πόλη Hai Phong του Βιετνάμ. Ο οδηγός της έχασε τον έλεγχο

και αφού πέρασε στην απέναντι μεριά του δρόμου, χτύπησε σε ένα δέντρο προτού σταματήσει τελικά πάνω σε μια είσοδο μιας αποθήκης. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε αλλά η Continental έχει σοβαρές ζημιές.

Και για να μην λες ότι μόνο τα Ferrari λαμπαδιάζουν, ένα από τα 18 Vector M12 που κατασκευάστηκαν ποτέ από το 1995 έως το 1999, τυλίχθηκε στις φλόγες. Δεν είναι και τόσο παράξενο, αφού η Vector M12 έχει κατασκευαστεί πάνω στην Lamborghini Diablo. Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα της υπόθεσης; Ότι αν ντύσεις ένα ιταλικό supecar με άλλα Αμερικάνικο πολυεστέρα, δεν παύει αυτό να παραμένει Ιταλικό με όλα του τα μειονεκτήματα.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα