Έκθεση Γενεύης 2016: Volvo V40 facelift

14:31 1/3/2016 - Πηγή: AutoBlog

Επίσημο ντεμπούτο για τα ανανεωμένα Volvo V40 και V40 Cross Country στη Γενεύη.Το V40 facelift διαθέτει τις αναμενόμενες αισθητικές αλλαγές φρεσκαρίσματος, υιοθετώντας αρκετά στοιχεία που υπάρχουν στην νέα γκάμα της εταιρίας. Έτσι, για να κρατήσουν το αγοραστικό ενδιαφέρον του κοινού ζωντανό, διαθέτει νέα μάσκα, με πιο μεγάλο το σήμα της εταιρίας, αμυγδαλωτά φωτιστικά

σώματα ενσωματώνουν τα LED φώτα ημέρας σχήματος Τ, όμοια με εκείνα των S90, V90 και XC90, και ελαφρώς ανασχεδιασμένο προφυλακτήρας.

Στο πίσω μέρος οι αλλαγές είναι πιο διακριτικές και εντοπίζονται στα διαφορετικά γραφικά των φωτιστικών σωμάτων. Η Volvo, επίσης, πρόσθεσε πέντε νέα εξωτερικά χρώματα, καθώς και οχτώ νέα σχέδια για τις ζάντες σε όλη τη γκάμα του μοντέλου (V40, R-Design και V40 Cross Country).

Στο εσωτερικό υπάρχουν νέες επενδύσεις για τις ταπετσαρίες, καθώς και νέα φινιρίσματα για την κεντρική κονσόλα (Milled Aluminium, Black Grid Aluminium και Stealth Aluminium). Ακόμα, υπάρχει η δυνατότητα για τοποθέτηση μαύρης επένδυσης της οροφής, με το ανανεωμένο μοντέλο να διαθέτει και το σύστημα τεχνολογίας Volvo On Call, με το οποίο ο οδηγός μπορεί να συνδεθεί με το Apple Watch, Android Wear και Microsoft Band 2 και να ενεργοποιήσει φωνητικές εντολές. Τέλος, διαθέτει και τη τεχνολογία CleanZone, που εξασφαλίζει ότι ο εξωτερικός αέρας που εισέρχεται στην καμπίνα είναι σημαντικά φιλτραρισμένος και καθαρός, ενώ μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές, με την έκδοση D2 με το χειροκίνητο κιβώτιο να εκπέμπει μόλις 89 γρ/χλμ.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα