Έκθεση Γενεύης 2015: Τα βελτιωμένα της Techart

23:42 4/3/2015 - Πηγή: AutoBlog

H Techart στο περίπτερο της στην Γενεύη, είχε όλες τις πρόσφατες δημιουργίες της. Δημιουργίες όπως η Porsche Macan που έχει αποκτήσει εμπρός spoiler, πλαϊνά skirts, αεροτομή και διαχύτη, με μερικά από αυτά να είναι διαθέσιμα εκτός από υψηλής ποιότητας πλαστικό PU-RIM, και σε carbon.

Μηχανικά η εταιρία προσφέρει κιτ βελτίωσης τόσο για την Macan S, όσο και για τις Macan S Diesel και Turbo.

Στην πρώτη περίπτωση, η ιπποδύναμη ανεβαίνει τα 390 άλογα και η ροπή στα 520 Nm -50 άλογα και 60 Nm ροπής επιπλέον της εργοστασιακής-. Στην δεύτερη, Η Macan S Diesel αποδίδει πλέον 300 άλογα και 670 Nm ροπής ενώ η στην τρίτη, η Turbo αποδίδει 450 άλογα με 620 Nm ροπής -+50 άλογα και 70 Nm ροπής από τις εργοστασιακές τιμές.

Υπάρχουν νέες ζάντες 21″ και 22″, νέα αερανάρτηση που μπορεί να μειώσει την απόσταση από το έδαφος έως και κατά 30 mm, με την εταιρία να προσφέρει νέα ανοξείδωτη εξάτμιση με βαλβίδες στις Macan S και Macan Turbo, ενώ ετοιμάζει και μια σπορ εξάτμιση για την Macan S Diesel. Στο εσωτερικό υπάρχουν carbon και ξύλινα διακοσμητικά, νέο τιμόνι με αλουμινένια paddles και αλουμινένια πεντάλς.

Όμως δεν είχε μόνο αυτήν. Στην Γενεύη, είχε και το νέο πακέτο που ετοίμασε για τις 911 GTS και 911 GTS Cabriolet. Σε αυτό τοποθετεί διπλές κεντρικές απολήξεις εξατμίσεων, αεροτομή, μπροστά spoiler, πλαϊνά skirts, σφυρήλατες ζάντες 20″, carbon διακοσμητικά και σύστημα ανύψωσης που με το πάτημα ενός κουμπιού αυξάνει την απόσταση από το έδαφος κατά 45 mm.

Στο εσωτερικό υπάρχουν νέες δερμάτινες επενδύσεις, carbon και αλουμινένια διακοσμητικά όπως και αλουμινένια πεντάλς. Τέλος, η Techart έφερε τις Cayenne Turbo, Panamera Turbo και 911 Turbo S Cabriolet.

Keywords
Τυχαία Θέματα