Έκθεση Γενεύης 2012: Nissan Hi-Cross Concept [w/video]

14:23 6/3/2012 - Πηγή: AutoBlog

Η Nissan παρουσίασε το Hi-Cross Concept στη Γενεύη. Οι Ιάπωνες το περιγράφουν ως μια πρόταση που μας δείχνει πως θα μοιάζουν σχεδιαστικά τα επόμενα Juke, Qashqai και Murano, αν και λογικά μας δείχνει πως θα μοιάζει η επόμενη γενιά του X-Trail. Μηχανικα φορά έναν υβριδικό κινητήρα που συνδυάζεται έναν 2.0-λιτρο βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού, ο οποίος σύμφωνα με την

Nissan, έχει τις ίδιες επιδόσεις με έναν 2.5-λιτρο κινητήρα αλλά έχει μικρότερη κατανάλωση, μικρότερες εκπομπές και μικρότερο βάρος. Συνδυάζεται με το XTRONIC CVT κιβώτιο το οποίο μπορεί να στείλει τόσο την κίνηση στους μπροστά όσο και στους τέσσερις τροχούς.

Στιλιστικά διαθέτει μια V μάσκα με LED φωτιστικά σώματα. Η γενική εντύπωση που σου αφήνει είναι ότι πρόκειται για ένα στιλάτο αυτοκίνητο με λιτές γραμμές που προσθέτουν μια αίσθηση φινέτσας. Το εσωτερικό του είναι αρκετά φουτουριστικό με μια οθόνη αφής και τον πίνακα οργάνων να είναι τοποθετημένος στο κέντρο. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα