Έκθεση Φρανκφούρτης 2013: Hamann Range Rover Mystere

Ευτυχώς, η Hamann απαρνήθηκε το καθρεπτιζέ μωβ vinyl wrap με το οποίο είχε ντύσει την Mystere στην Γενεύη και πλέον μπορούμε να κοιτάμε τις φωτογραφίες χωρίς να πονάνε τα μάτια μας.

Για την ακρίβεια, χάρη σε αυτήν την αλλαγή, ο Γερμανός βελτιωτής κατάφερε να κάνει το αυτοκίνητο ακόμα πιο όμορφο. Η Hamann έντυσε την Mystere με ένα πολύ όμορφο γκρι

ματ βινύλιο που συμπληρώνει και τονίζει το άκρως επιθετικό bodykit.

Αυτό, κάνει το αυτοκίνητο κατά 80mm φαρδύτερο από το εργοστασιακό Range Rover ενώ αποτελείται από νέο εμπρός spoiler με ενσωματωμένα LED φώτα ημέρας, νέο καπό, φτερά και πλαϊνές ποδιές. Στο πίσω μέρος, ο προφυλακτήρας είναι καινούριος, ενσωματώνει τον διαχύτη ενώ υπάρχουν και νέες απολήξεις για την εξάτμιση. Το αυτοκίνητο πατάει σε ζάντες ελαφρού κράματος 23 ιντσών με ελαστικά 305/30 και στους τέσσερις τροχούς ενώ υπάρχει και ηλεκτρονικό σύστημα χαμηλώματος που φέρνει το Range Rover 4cm πιο κοντά στο έδαφος.

Το εσωτερικό, όπως γνωρίζαμε, διαμορφώνεται ανάλογα με τα γούστα του εκάστοτε πελάτη που έχει την δυνατότητα να το ντύσει με ότι υλικό επιθυμεί σε ότι χρώμα επιθυμεί.


[Πηγή: Hamann]

Keywords
Τυχαία Θέματα