Δυσλεκτικός ο Hamilton

Αγωνίζεται από το 2007 στη Formula 1, ετοιμάζεται να κλείσει τα 31 του χρόνια στις 7 Ιανουαρίου, έχει κατακτήσει τρεις φορές τον παγκόσμιο τίτλο, μαζί με 43 νίκες, αλλά δεν γνωρίζουμε τα πάντα για τον Lewis Hamilton. Μάλιστα, ο Βρετανός έχει περισσότερους εχθρούς παρά φίλους, καθώς έχει προκαλέσει πολλές φορές με τη συμπεριφορά του και τα λεγόμενά του.

Ο οδηγός της Mercedes

αποκαλύπτει τώρα κάτι που οι περισσότεροι από εμάς δε γνωρίζαμε, καθώς λέει ότι είναι δυσλεκτικός, πράγμα που δικαιολογεί σε μεγάλο βαθμό τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στο σχολείο γύρω από τα μαθήματα, ωστόσο η διαταραχή αυτή δε θα πρέπει να σχετίζεται με τη νοητική καθυστέρηση όπως μπορεί κάποιοι να νομίζουν.

Εκτός από τη δυσλεξία, ο Πρωταθλητής αναφέρει κάποιες σκέψεις σχετικά με τη ζωή του μετά από τη Formula 1, λέγοντας ότι ίσως κάνει σχολεία για παιδιά φτωχών οικογενειών.

Ως δυσλεκτικός δυσκολευόμουν στο σχολείο. Επίσης, έχασα πολλά μαθήματα της Παρασκευής, γιατί είχα αγώνες. Το σχολείο δεν ήταν πολύ διασκεδαστικό για ‘μένα. Όταν θα σταματήσω, θα φύγω από τους αγώνες, αυτό είναι σίγουρο. Μ’ αρέσουν τα παιδιά, έτσι μπορεί να χτίσω σχολεία για φτωχά παιδιά, όπου μπορούν να μάθουν ένα όργανο και να αποκτήσουν μόρφωση, επειδή ξέρω από τον εαυτό μου πόσο δύσκολο είναι.

Ο Hamilton έχει καταφέρει να κερδίσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον Nico Rosberg στη Mercedes, ωστόσο λέει πως υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους, όπως είναι για παράδειγμα η ικανότητα του Rosberg στο να ρυθμίζει το μονοθέσιο ή να βοηθά στη ανάπτυξή του, όταν ο «Billion Dollar Man» είναι καλός στο φρενάρισμα, γεγονός που γνωρίζαμε από τα πρώτα του Grands Prix στη Formula 1.

Είναι δύσκολο να το εξηγήσω. Ο Nico είναι καλός στο να στήνει το μονοθέσιο, και συχνά έχει καλή αίσθηση σχετικά με την περιοχή που πρέπει να βελτιωθεί το αυτοκίνητο. Εγώ είμαι δυνατός στο φρενάρισμα. Μπορώ να φρενάρω πολύ αργά, επομένως έχουμε τις διαφορές μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα