Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του Mazda CX-9

Λίγο πριν κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στην έκθεση του Los Angeles, το Mazda CX-9 διέρρευσε μέσω φωτογραφιών που έκαναν την εμφάνιση τους σε ιστοσελίδα.

Όπως το βλέπουμε, το 2016 CX-9 είναι μία όμορφη εξέλιξη του σχεδίου του Koeru concept και σίγουρα ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός σε σύγκριση με το μοντέλο που αντικαθιστά. Εξωτερικά, ξεχωρίζει η χαρακτηριστική γρίλια που σε συνδυασμό με τα λεπτά φωτιστικά

σώματα και τους μικρούς προβόλους, δημιουργεί μία δυναμική εικόνα ενώ το πίσω μέρος, δείχνει ομοιογενές και στυλάτο με τα φωτιστικά σώματα να “ενώνονται” με μία λωρίδα χρωμίου πάνω από το σήμα της Mazda.

Όσον αφορά στο εσωτερικό, το νέο CX-9 φαίνεται πως υιοθετεί μία διάταξη 2+3+2 για τους επιβάτες του με τον σχεδιασμό της κεντρικής κονσόλας να αντλεί έμπνευση από άλλα μοντέλα της γκάμας της Mazda.

Λεπτομέρειες για τους κινητήρες που θα κινούν το 2016 Mazda CX-9 δεν έχουμε αλλά είναι λογικό να υποθέσουμε ότι θα χρησιμοποιούν όλες τις διαθέσιμες SkyActiv τεχνολογίες. Τέλος, με εξαιρετικό ενδιαφέρον περιμένουμε την παρουσίαση (ή την απουσία) ενός υπερτροφοδοτούμενου 2.5-λιτρου κινητήρα για να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν ή θα διαψευσθούν οι σχετικές φήμες. Περισσότερα θα έχουμε σε μερικές ώρες, όταν ανοίξει τις πύλες της η έκθεση του Los Angeles.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διέρρευσαν, Mazda CX-9,dierrefsan, Mazda CX-9