Διέρρευσαν κι άλλες φωτογραφίες του Volvo S90 μέσω μινιατούρας

Φαίνεται ότι η νέα ναυαρχίδα της Σουηδικής εταιρίας θα έχει μεγάλη πέραση και σε μορφή μινιατούρας. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι διαρρέουν για δεύτερη φορά φωτογραφίες του ολοκαίνουριου Volvo S90 σε μοντέλο υπό κλίμακα. Οι νέες φωτογραφίες φαίνεται να έχουν το ίδιο γαλάζιο χρώμα με την πρώτη φορά, όμως αυτή τη φορά δεν είναι πάνω σε κάποια βάση, αλλά από κάτω υπάρχει το προσπέκτους του αυτοκινήτου που δείχνει

το εσωτερικό του. Έτσι, διακρίνεται μια μεγάλη κεντρική οθόνη παρόμοια με αυτή που υπάρχει και στο XC90.

Όπως ξέρεις, το νέο μοντέλο των Σουηδών θα σταθεί απέναντι από το Audi A7 Sportback, με το τετράθυρο coupe μοντέλο να αντικαθιστά το S80. Στιλιστικά δανείζεται αρκετά στοιχεία από το Concept Coupe και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2016. Η παρουσίαση του θα γίνει στην έκθεση του Detroit τον Γενάρη του 2016 και διαθέτει τα “Thor Hammer” LED φωτιστικά σώματα, κεκλιμένη γραμμή οροφής και κεκλιμένο πίσω παρμπρίζ, διπλές απολήξεις εξατμίσεων.

Θα κατασκευαστεί πάνω στην αρθρωτή πλατφόρμα SPA (Scalable Product Architecture) που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο νέο XC90 και μηχανικά θα φορά τα ίδια σύνολα με αυτά που συναντάμε στο XC90. Φυσικά θα υπάρχει υβριδική έκδοση που θα φορά το ίδιο υβριδικό powertrain του XC90 T8, που θα αποδίδει 400 άλογα και 640 Nm ροπή.

Keywords
Τυχαία Θέματα