Διέρρευσαν φωτογραφίες της έκδοσης παραγωγής του Volkswagen T-Cross Breeze

Στην έκθεση της Γενεύης η Volkswagen παρουσίασε το T-Cross Breeze concept ένα ανοιχτό crossover με υφασμάτινη οροφή το οποίο μας δείχνει την εμφάνιση που θα έχει το μελλοντικό Polo SUV. Πρόσφατα διέρρευσε μια σειρά από φωτογραφίες ευρεσιτεχνίας που δείχνει ότι το πρωτότυπο περνάει σχεδόν αυτούσιο στην παραγωγή, αλλά μάλλον θα πρέπει

να περιμένουμε για να δούμε αν θα το επιβεβαιώσει και η ίδια η εταιρεία.

Η Volkswagen λέει πως το σχεδίασε για να είναι ένα προσιτό αυτοκίνητο διασκέδασης που θα είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση ενώ πιστεύεται ότι η έκδοσης παραγωγής του T-Cross Breeze είναι ένα μέρος της πρωτοβουλίας της εταιρείας να προσφέρει ένα συναρπαστικό προϊόν σε κάθε κατηγορία. Ο Herbett Diess, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Volkswagen AG, είχε δηλώσει πως η έκδοση παραγωγής δεν χρειάζεται κατ’ανάγκη να έχει ένα συμβατικό πεντάθυρο αμάξωμα και ότι το T-Cross Breeze από πρωτότυπο μπορεί να γίνει άνετα ένα μοντέλο παραγωγής.

Το πρωτότυπο κινούνταν από έναν 1000άρη τρικύλινδρο με 110 άλογα και 175 Nm ροπής με την κίνηση να μεταφέρεται στον μπροστινό άξονα μέσω ένα 7τάχυτου DSG κιβωτίου. Τα 0-100 τα έκανε σε 10,3 δευτερόλεπτα, είχε τελική ταχύτητα 188 χλμ/ώρα, η κατανάλωση του ήταν 5 λίτρα, εκπέμπει 115 γρ/χλμ CO2 και έχει θεωρητική αυτονομία 800 χιλιόμετρα.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα