Διέρρευσαν επίσημες φωτογραφίες της Lincoln MKX 2016

Όπως συνηθίζεται πλέον, μερικές ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση της 2016 Lincoln MKX, επίσημες φωτογραφίες της διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Το μοντέλο παραγωγής, διατηρεί τις σχεδιαστικές γραμμές που είδαμε για πρώτη φορά στο MKX concept. Έχει όμορφη μάσκα με ενσωματωμένα στα φωτιστικά σώματα LED φώτα ημέρας, πανοραμική ηλιοροφή και πλαστικά προστατευτικά. Στο πίσω μέρος, χαρακτηριστικά είναι τα φωτιστικά σώματα, η διπλή απόληξη της εξάτμισης και το σήμα της Lincoln που υποχωρεί για να αποκαλύψει έναν αισθητήρα όποτε

χρειάζεται.

Στην καμπίνα εντοπίζεται η μεγαλύτερη διαφορά σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο. Η ποιότητα –αν μπορούμε να κρίνουμε από τις φωτογραφίες- έχει βελτιωθεί σημαντικά με καλύτερα υλικά όπως το δέρμα, το ξύλο και τα μεταλλικά διακοσμητικά ενώ και το design είναι πολύ πιο μοντέρνο. Καλαίσθητη είναι και η “αλα-Volvo” πλευστή κονσόλα ενώ ανανεωμένο είναι το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Με δεδομένο ότι το 2016 MKX βασίζεται στο Ford Edge, περιμένουμε για την κίνηση να φροντίζει ένας 2.7 λίτρων Ecoboost V6 με 300 άλογα. Η κίνηση θα μεταδίδεται στον εμπρός άξονα αλλά θα υπάρχει διαθέσιμο στον προαιρετικό εξοπλισμό και σύστημα τετρακίνησης. Περισσότερα θα έχουμε στις 13 Ιανουαρίου, οπότε και θα αποκαλυφθεί επίσημα το αυτοκίνητο.

Keywords
Τυχαία Θέματα