Διέρρευσαν από το γραφείο ευρεσιτεχνίας φωτογραφίες της έκδοσης παραγωγής του Suzuki iM-4

Η Suzuki τον περασμένο Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης παρουσίασε δύο πρωτότυπα. Το ένα (iK-2) είναι το νέο Baleno, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους. To έτερο concept είναι το iM-4, το οποίο σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες έχει ήδη πάρει το πράσινο φως για να περάσει στην παραγωγή.

Η έκδοση παραγωγής του αυτοκινήτου θα αποτελέσει ουσιαστικά το Ignis και στις φωτογραφίες που διέρρευσαν από το ευρωπαϊκό γραφείο

ευρεσιτεχνίας βλέπουμε την τελική του μορφή. Η ερώτηση είναι που θα τοποθετηθεί, καθώς φαίνεται ότι πρόκειται για ένα compact crossover, το οποίο είναι σχετικά υπερυψωμένο, ενώ θα διατίθεται και με σύστημα τετρακίνηση. Στη πρωτότυπη μορφή που μας παρουσιάστηκε, είχε διαστάσεις 3.69 x 1.70 x 1.56 ενώ το μεταξόνιο του έφτανε τα 2.438 μέτρα, κάτι που στα μάτια μου δείχνει ότι ένας λογικός ανταγωνιστής του θα είναι το Panda 4×4.

Το μοντέλο θα προστεθεί στην ήδη υπάρχουσα γκάμα (Celerio, Swift, SX4 S-Cross, Vitara και Baleno) και μηχανικά θα προσφέρεται με έναν 1.000άρη 3-κύλινδρο BoosterJet turbo βενζινοκινητήρα και με τον ατμοσφαιρικό 1200άρης DualJet.

Keywords
Τυχαία Θέματα