Δες το BMW Compact Sedan Concept σε live φωτογραφίες

Η BMW χθες παρουσίασε το Compact Sedan Concept στην έκθεση της Guangzhou και αυτές είναι οι live φωτογραφίες του πρωτότυπου που μας δείχνει το πως θα μοιάζει η 1-Series sedan.

Τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, το Compact Sedan Concept είναι

χαρακτηριστική BMW. Από την “kidney” γρίλια στα LED φωτιστικά σώματα και από το παραδοσιακό “Hofmeister kink” μέχρι το εκσυγχρονισμένο εσωτερικό με το head-up display, τα χειριστήρια αφής και το σύστημα infotainment με την οθόνη 8.8 ιντσών, το Compact Sedan Concept δεν κρύβει την ταυτότητα του.

Εκεί που ίσως να απομακρύνεται λίγο από τις αρχές της BMW, είναι στα μηχανικά. Η Γερμανική εταιρία δεν έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του concept, αλλά απ’ όσα έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα, το μοντέλο παραγωγής θα βασίζεται στην UKL πλατφόρμα του BMW Group, που σημαίνει ότι θα είναι μπροσθιοκίνητο.

Επίσης, θα προσφέρεται με διάφορους τρικύλινδρους και τετρακύλινδρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου ενώ λογικά, οι ακριβότερες εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες και με σύστημα τετρακίνησης. Η 1-Series sedan αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2016 και αρχικά θα προσφέρεται μόνο στην αγορά της Κίνας.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα