Δες και άκουσε την Lamborghini Aventador SV να μαρσάρει και να εξαφανίζεται

23:10 9/3/2015 - Πηγή: AutoBlog

Αυτό είναι το πρώτο video στο οποίο βλέπουμε και ακούμε την ολοκαίνουργια Lamborghini Aventador SV να μαρσάρει, με τον V12 6,5-λίτρων κινητήρα των 750 ίππων να παράγει μελωδίες! Το αυτοκίνητο ζυγίζει 50 κιλά λιγότερα από την απλή Aventador, φτάνοντας τα 1.525 κιλά, και είναι ντυμένη με επιθετικό bodykit με νέους προφυλακτήρες, μπροστά spoiler, πλαϊνά skirts, τεράστια πίσω αεροτομή, διαχύτη, μονομπούλωνες μαύρες ζάντες και τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων.

Θα είναι διαθέσιμο σε 6 χρώματα, στα Rosso Bia,

New Giallo Orion, Arancio Atlas, Verde Ithaca, Bianco Isis και Nero Aldebaran. Υπάρχουν τρία διαφορετικά χρώματα για τις δαγκάνες των φρένων, και δύο για τις αναρτήσεις, ενώ για το εσωτερικό υπάρχουν οι εξής χρωματικοί συνδυασμοί: μαύρο/κόκκινο, μαύρο/κίτρινο, μαύρο/πορτοκαλί, μαύρο/πράσινο, μαύρο/λευκό και μαύρο/γκρι. Οι ζάντες είναι διαστάσεων 20″ μπροστά και 21″ πίσω, με τα φρένα της να είναι carbon κεραμικά στον βασικό εξοπλισμό.

Η τελική ταχύτητά του ιταλικού hypercar ανέρχεται στα 350 χλμ/ώρα και φυσικά η κίνηση περνά στον δρόμο μέσα απ’όλους τους τροχούς. Τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε 2,8 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 8,6 δευτερόλεπτα, με την Aventador SV να είναι κατά 150% πιο αεροδυναμική και να παράγει 170% περισσότερη κάθετη δύναμη σε σχέση με την απλή Aventador. Στην Ευρώπη η τιμή της ξεκινά από τις 327.190 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α, και στο εσωτερικό της υπάρχουν νέα καθίσματα και νέος πίνακας οργάνων. Αν θέλεις κάτι πιο extreme, τότε να σου πω, πως η Lamborghini ετοιμάζει και πιο σκληροπυρηνική έκδοση από την Aventador SV.

Keywords
Αναζητήσεις
lamborghini aventator
Τυχαία Θέματα