Μπαμπάς κατασκευάζει για το γιο του μία μινιατούρα Shelby Cobra με πραγματικό κινητήρα

Ο Ernesto Freitas είναι ένας μπαμπάς ο οποίος θέλοντας να κάνει τον γιο του χαρούμενο, αποφάσισε να του κάνει δώρο μία Shelby Cobra κατασκευασμένη με τα ίδια του τα χέρια.

Ο Ernesto θέλησε να κάνει αυτό το δώρο στο γιο του ώστε να του δώσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τα αυτοκίνητα, καθώς επίσης και να αποδείξει στον εαυτό του πως θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα αυτοκίνητο από το μηδέν. Αποφάσισε λοιπόν να κατασκευάσει μία μινιατούρα του διάσημου Shelby Cobra, καθώς αυτό πληρούσε όλες τις απαιτήσεις που ήθελε: να είναι

χαρισματικό, roadster και κατ’ εξοχήν σπορ αυτοκίνητο.

Περνώντας 1600 ώρες εργασίας για την τελική τελειοποίηση, αρχικά σχεδίασε σε 3D το σχεδιασμό του αυτοκινήτου και μετά εξοπλίστηκε με τα κατάλληλα εξαρτήματα που θα τοποθετούσε στο αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο έχει σωληνωτό σασί , ανεξάρτητη ανάρτηση στους τέσσερις τροχούς και κίνηση στον πίσω άξονα. Κινητήρας του είναι ένας 50 κ.εκ βενζιονοκινητήρας απόδοσης 7 ίππων.

Το αμάξωμα είναι κατασκευασμένο από fiberglass και φορά ζάντες 10 ιντσών. Η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 40 χλμ/ώρα και στόχος του Ernesto είναι να το περάσει στην παραγωγή με την τιμή του να ανέρχεται στις 16.000 ευρώ.

[Πηγή: LusoMotors]

Keywords
Τυχαία Θέματα