Αποχωρούν οι Lowdon και Booth από τη Manor;

Μετά από πολλές προσπάθειες, η Marussia κατάφερε να βρίσκεται στο φετινό πρωτάθλημα, σε αντίθεση με τον Caterham. Η βρετανική ομάδα, που αγωνίζεται ως Manor Marussia, οφείλει πολλά στον Stephen Fitzpatrick, ο οποίος ουσιαστικά έσωσε την ομάδα από τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα, επενδύοντας £30 εκατομμύρια (περίπου €41 εκατομμύρια).

Ο Βρετανός είχε δίπλα του τους John Booth (επί κεφαλής) και Graeme Lowdon (Αγωνιστικός Διευθυντής), οι οποίοι, γνωρίζοντας καλά την ομάδα και

τη λειτουργία της, δεν αποχώρησαν, ίσως δελεασμένοι από τις υποσχέσεις για επενδυτές στο μέλλον. Μέχρι στιγμής, όμως, τίποτα το χειροπιαστό δεν έχει γίνει, και η βρετανική εφημερίδα Telegraph γράφει πως οι δύο άνδρες θα αποχωρήσουν από την ομάδα στο τέλος της φετινής σεζόν.

Ο λόγος είναι η απογοήτευσή τους σε σχέση με τα αρχικά σχέδια που έκαναν λόγο για ανάπτυξη της ομάδας, ενώ η συμφωνία με τη Mercedes στο τεχνικό κομμάτι μάλλον δεν τους κρατούν στις θέσεις τους. Πάντως, η ομάδα αρνείται να σχολιάσει οτιδήποτε για την ώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα