Αποχώρησε το τρίτο στέλεχος της Cadillac σε διάστημα 2 μηνών

11:35 6/8/2013 - Πηγή: AutoBlog

Σε μία αιφνιδιαστική εξέλιξη, ο Don Butler, αντιπρόεδρος της παγκόσμιας στρατηγικής ανάπτυξης της Cadillac, παραιτήθηκε από τη θέση του. Είναι το τρίτο πλήγμα σε διάρκεια μερικών μηνών για την GM έπειτα από την απόλυση του Chase Hawkins και την επικείμενη αποχώρηση της Susan Docherty ωστόσο αναφέρεται πως η παραίτηση του Butler

Είναι προσωπική απόφαση καθώς όπως έχω πει, ήταν απαραίτητο για εμένα

να κάνω ένα βήμα πίσω ώστε να ανασυνταχθώ και να αξιολογήσω τις προτεραιότητές μου. Ξέρω πως είναι ώρα για μία αλλαγή αλλά δεν ξέρω τι έρχεται. Πιστεύω πως ο Θεός θα παρέχει.

Μόλις τον Απρίλιο η GM προώθησε τον Butler από αντιπρόεδρο για το marketing της Cadillac στις Η.Π.Α. στη θέση που κατείχε μέχρι την αποχώρησή του. Ο ρόλος του ήταν να εντοπίζει και να σχεδιάζει στρατηγικές παγκόσμιας ανάπτυξης για την Cadillac και η αποχώρησή του έρχεται σε ένα σημείο που αφενός η Cadillac απολαμβάνει πολύ μεγάλη αύξηση των πωλήσεών της χάρη στην ATS αλλά αφετέρου πρέπει να εκμεταλλευτεί τις αναπτυσσόμενες αγορές –κατά κύριο λόγο την Κίνα και την Ρωσία- και για να το κάνει αυτό χρειάζεται μία σχετική σταθερότητα στα υψηλά κλιμάκια τουλάχιστον. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του Butler στην Cadillac.

[Πηγή: Detroit Free Press]

Keywords
Τυχαία Θέματα