Από το pit lane θα ξεκινήσουν τον αυριανό αγώνα οι Hamilton και Magnussen

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, ο Lewis Hamilton είδε την W05 να παρκάρει στην έναρξη των κατατακτήριων. Στη Γερμανία ξεκίνησε από την 20η θέση και κατάφερε ν’ αναρριχηθεί μέχρι το βάθρο. Τα πράγματα, όμως, αναμένονται να είναι πιο δύσκολα αύριο, καθώς το Hungaroring είναι μια πίστα που δυσκολεύει πολύ τις προσπάθειες των οδηγών για προσπεράσματα, έχοντας ελάχιστα σημεία για προσπέρασμα.

Ο Hamilton, λοιπόν, θα ξεκινήσει

τον αυριανό αγώνα από το pit lane, λόγω της ζημιάς που υπέστη το γερμανικό μονοθέσιο από τη φωτιά στο πίσω μέρος, λόγω διαρροής καυσίμου. Η αλλαγή σε κινητήρα, κιβώτιο και σασί κρίθηκε αναγκαία από τους μηχανικούς τής Mercedes, κάτι που τον οδηγεί στα pits, λόγω των κανονισμών.

Ο Βρετανός ίσως βοηθηθεί από την πιθανή εμφάνιση της βροχής, κάτι που ισχύει και για τον Kevin Magnussen, μιας και θα είναι ο δεύτερος οδηγός που θα τοποθετήσει το μονοθέσιό του στο pit lane για το ξεκίνημα του αγώνα. Ο Δανός είχε ατύχημα στην αρχή τού Q3, λόγω ολισθηρότητας στο οδόστρωμα από τις ψιχάλες, καταστρέφοντας την MP4-29, η οποία θα έχει νέο σασί και νέο κιβώτιο ταχυτήτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα