Από 15.000 ευρώ η νέα Toyota Corolla στην Ελλάδα

H νέα Toyota Corolla θα ξεκινήσει τις πωλήσεις της στην χώρα μας από τον Αύγουστο με αρχική τιμή τις 15.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους απόσυρσης. Θα είναι διαθέσιμη με δύο κινητήρες βενζίνης και ενός πετρελαίου, με τον entry-level κινητήρα να είναι ο 1,33-λίτρων βενζινοκινητήρας απόδοσης 99 ίππων, ενώ ακολουθεί ο 1.600αρης βενζινοκινητήρας

132 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται είτε με το 6-τάχυτο μηχανικό είτε με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο Multidrive S. Ο 1,4-λίτρων πετρελαιοκινητήρας αποδίδει 90 άλογα, έχοντας εκπομπές CO2 99 γρ/χλμ.

Στον βασικό εξοπλισμό διαθέτει LED μπροστά φωτιστικά σώματα με τον διαθέσιμο χώρο στο εσωτερικό να έχει αυξηθεί κατά 75 mm λόγω της αύξησης του μεταξονίου, το οποίο φτάνει τα 2.700 mm (+100 mm σε σχέση με αυτό της προηγούμενης γενιάς). Η νέα Toyota Corolla έχει μήκος 4.639 mm (+16 mm), πλάτος 1.776 mm και ύψος 1.455 mm (-10 mm), με 452 λίτρα χώρο αποσκευών.

Η ευρωπαϊκή έκδοση, διαφέρει από την αμερικάνικη, αφού διαθέτει διαφορετικά μπροστά φωτιστικά σώματα, ελαφρώς διαφορετικό προφυλακτήρα με χρωμιομένες λεπτομέρειες και εντελώς διαφορετική γρίλια, διαφορετικές ζάντες και πλαϊνούς καθρέπτες οι οποίοι έχουν ενσωματωμένα τα φλας. Στο πίσω μέρος βλέπουμε πως η ευρωπαϊκή έκδοση διαθέτει διαφορετικά φωτιστικά σώματα και ελαφρώς διαφορετικό προφυλακτήρα.

Σε ότι αφορά το εσωτερικό το κλασσικό ψηφιακό ρολόι στο ταμπλό, είναι τοποθετημένο δεξιά των κεντρικών αεραγωγών, διαθέτει διαφορετικό πίνακα οργάνων, διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς καθώς και διαφορετικούς επιλογείς ταχυτήτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα