Από 120.000 ευρώ το Infiniti FX Sebastian Vettel Edition

H Infiniti τον Μάρτιο ανακοίνωσε ότι το FX Sebastian Vettel Edition θα περάσει στη παραγωγή και τώρα το Βρετανικό Autocar, ανακοίνωσε ότι το αυτοκίνητο θα έχει αρχική τιμή κοντά στις 120.000 ευρώ. Μόλις 200 αυτοκίνητα θα κατασκευαστούν και θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στην αγορά της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. Οι παραγγελίες έχουνε ήδη ξεκινήσει με τις πρώτες παραδώσεις να γίνονται από τις αρχές του 2013. Μέχρι σήμερα η Infiniti έχει

δεχτεί 8 παραγγελίες από πελάτες της Ευρώπης με το πρώτο από τα 200 να το αγοράζει ο ίδιος ο Vettel.

Το αυτοκίνητο παρουσιάστηκε σε μορφή πρωτότυπο στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο του 2011 και στιλιστικά είναι βαμμένο σε γκρι ματ χρώμα, έχει carbon spoilers, διαχύτη και αεροτομή, διαθέτει τη νέα γρίλια της εταιρίας, νέο μπροστά προφυλακτήρα με LED φώτα ημέρας, LED πίσω φώτα, αεραγωγούς στα φτερά, λογότυπο του Vettel στα φτερά, διπλές απολήξεις, πατά πάνω σε μεγάλες μαύρες ματ ζάντες αλουμινίου, έχει νέες χαμηλότερες αναρτήσεις, έχει μαύρους καθρέπτες και από την οροφή έχουνε φύγει οι ράγες. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα carbon διακοσμητικά, το ειδικό ταμπελάκι στο ταμπλό, τα μαρσπιέ στις πόρτες καθώς και οι μαύρες δερμάτινες επενδύσεις με Alcantara με μωβ ραφές.

Μηχανικά τώρα φορά τον V8 5.0-λίτρων κινητήρα απόδοσης 420 ίππων, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 5.9 δευτ. με τελική ταχύτητα 300 χλμ/ώρα.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα