Ανανεωμένο Icona Vulcano στο Pebble Beach

22:26 9/8/2015 - Πηγή: AutoBlog

Αν θυμάσαι το Icona Vulcano θα είσαι από τους ελάχιστους. Το supercar των 3 εκατ. ευρώ μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να περάσει στη παραγωγή, παρότι η εταιρία που το κατασκευάζει, είχε ως στόχο να το βγάλει στην αγορά το 2014. Η εταιρία δεν το βάζει κάτω και έτσι την ερχόμενη εβδομάδα στο Pebble Beach θα παρουσιάσει την ανανεωμένη έκδοσή του, η οποία θα είναι και σχεδόν η έκδοση που θα περάσει στη παραγωγή.

Το αναβαθμισμένο μοντέλο ονομάζεται Vulcano Titanium και διαθέτει ελαφρώς διαφορετικό σχεδιασμό, αλλά η μεγαλύτερη αλλαγή βρίσκεται στα μηχανικά

μέρη, μιας και πλέον δεν είναι διαθέσιμοι ούτε ο V12, ούτε ο twin-turbo V6 κινητήρας. Την θέση τους έχει πάρει ο γνωστός μας LS9 V8 6.2-λίτρων κομπρεσοράτος κινητήρας της έκτης γενιάς Chevrolet Corvette ZR1.

Το μοντέλο κάνει χρήση τιτανίου και carbon, με τον κινητήρα να παράγει 670 άλογα με 840 Nm ροπής και σε συνδυασμό με ένα αυτόματο κιβώτιο με paddles, είναι σε θέση να κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε 2,8 δευτερόλεπτα, με την τελική του ταχύτητα να αγγίζει τα 350 χλμ/ώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα