Αν αφήσεις μια Maserati GranTurismo ξεκλείδωτη με τα κλειδιά στη μίζα στην Times Square, ποιος φταίει μετά αν στην κλέψουν;

Όσο αφελής και αν είσαι, δεν κάνεις το λάθος αφήσεις ξεκλείδωτη μια Maserati GranTurismo με τα κλειδιά πάνω στη μίζα στην Times Square, ποιος σου φταίει μετά αν στην κλέψουν; Σίγουρα όχι ο ληστής. Σου έχει τύχει και εσένα να δεις ένα σταματημένο αυτοκίνητο, έξω από κάποιο μαγαζί, περίπτερο, κτλ, με τον οδηγό του να το έχει αφήσει ανοικτό και να έχει πεταχτεί να πάρει κάτι. Δεν γίνεται, σου έχει περάσει από το μυαλό η ιδέα να κατέβεις και να το πάρεις.

Εσύ μπορεί να μην το έχεις κάνει,

και ούτε να το κάνεις ποτέ, αλλά τη περασμένη Κυριακή, κάποιος άφησε έτσι μια GranTurismo στην Τimes Square της Νέας Υόρκης και οι ληστές δεν ήθελαν και πολύ ώστε να την κλέψουν. Ο ιδιοκτήτης της Maserati ήταν ο 47-χρονος Chadwick Lange,, ένας μεσίτης ο οποίος είχε πρόσφατα μετακομίσει στο Manhattan. Βρέθηκε στη συμβολή των οδών 47th Street και Broadway στις 4:30 το πρωί ώστε να μιλήσει με έναν φίλο του, βγαίνοντας από την Maserati του, αφήνοντας την ξεκλείδωτη. Λάθος, μέγα λάθος.

Δύο ληστές είδαν το περιστατικό και αποφάσισαν να το κλέψουν. Πλησίασαν τον Lange και του ζήτησαν να τους φωτογραφίσει με το αυτοκίνητο. Αυτός θέλησε να τους κάνει τη χάρη, αλλά τελικά έμεινε μόνο με την φωτογραφική στο χέρι, αφού οι ληστές πήρανε την Maserati και έγιναν καπνός!

Το αυτοκίνητο μέχρι και σήμερα δεν έχει βρεθεί με την αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα