Αλλάζουν οι ώρες εκκίνησης στους Ευρωπαϊκούς αγώνες της F1;

Τα νέα αφεντικά της Formula 1 εξετάζουν τρόπους προκειμένου να αυξήσουν την τηλεθέαση των αγώνων γι’αυτό και ανάμεσα στις σκέψεις τους βρίσκεται και η ιδέα αλλαγής της ώρας εκκίνησης των αγώνων στην Ευρώπη, για χάρη των τηλεθεατών στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα η Liberty Media

προσανατολίζεται στην αλλαγή κατά μια ώρας αργότερα των ελεύθερων και των κατατακτήριων δοκιμών, ενώ ο αγώνας της Κυριακής θα ξεκινά 1 ώρα και 10 λεπτά αργότερα από τις 15:00 (Ελλάδος) που ισχύει σήμερα.

Επίσης το GP της Γαλλίας φέτος θα ξεκινήσει στις 17:10 Ελλάδος προκειμένου να μην συμπίψει με την ώρα προβολής (15:00) του ποδοσφαιρικού αγώνα της Γαλλίας με τον Παναμά, στο πλαίσιο του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Μεταξύ των ιδεών που έχουν πέσει στο τραπέζι βρίσκονται επίσης:

Το GP του Μπαχρέιν θα γίνει πλήρως βραδινόΘα βελτιωθεί ο ήχος των κινητήρων από ειδικά on-board μικρόφωναΤα μονοθέσια θα δείχνουν να κινούνται ταχύτερα χάρη σε στατικές κάμερες και σε διαφορετικές γωνίες λήψηςΑναπαραγωγή μουσικής κατά τη διάρκεια του αγώναΠροβολή highlights κατά τη διάρκεια προβολής της live μετάδοσηςΠιθανή συνεργασία με το Netflix για “behind-the-scenes” υλικό

Εσύ πως βρίσκεις τις συγκεκριμένες προτάσεις; Θα ήθελες να γίνουν πράξη;

Keywords
Τυχαία Θέματα