Ακόμα πεινασμένος είναι ο Webber

Ο Mark Webber είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία οδηγός στο grid (τον Αύγουστο θα κλείσει τα 37 του χρόνια) και δεν έχει πετύχει πολλά βάσει των 200 εκκινήσεων που συμπλήρωσε στο Μπαχρέιν: έχει πάρει 9 νίκες, 11 pole positions, έχει ανέβει 35 φορές στο βάθρο, επιτεύγματα που τα έχει πετύχει σχεδόν όλα από το 2009, όταν η Red Bull ξεκίνησε την απότομη άνοδό της στην κορυφή του κόσμου, διότι, πριν από το 2009, είχε μόλις 2 βάθρα σε 121 αγώνες που πήρε μέρος.

Πάρ’

όλα αυτά, ο Αυστραλός δηλώνει ότι είναι ακόμα πεινασμένος, διαψεύδοντας εμμέσως τις φήμες που τον θέλουν να εγκαταλείπει το κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα στο τέλος τού 2013.

Είμαι ακόμα πεινασμένος και θέλω να τα πάω καλά. Νομίζω ότι έχουν μείνει ακόμα κάποια χρόνια για ‘μένα. Όσο είμαι σε φόρμα, η απόδοση υπάρχει, και η δουλειά είναι διασκεδαστική, κάτι που είναι το πιο σημαντικό. Αλλά, δεν ξέρω πώς τα πάνε τα πράγματα.

Παράλληλα, ο 36χρονος ξεκαθάρισε πως δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει του χρόνου, καθώς και ότι είναι νωρίς για να ξεκινήσει να σκέφτεται την επόμενη σεζόν, υπονοώντας τις φήμες για συμφωνία με την Porsche για το Le Mans.

Ποτέ δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω τον επόμενο χρόνο από τον Απρίλιο, και δεν πρόκειται να το ξεκινήσω από τώρα.

Η Red Bull Racing έχει εκφράσει ανοιχτά, μέσω του ιδιοκτήτη της, Dietrich Mateschitz, λέγοντας πως ο Kimi Raikkonen είναι μια από τις επιλογές τής αυστριακής ομάδας, αν και όλα θα ξεκαθαρίσουν το καλοκαίρι, όπως συνηθίζει να κάνει η RBR.

[Πηγή: GMM | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Racing]

Keywords
Τυχαία Θέματα