Αισιόδοξος ο Brawn για τη Mercedes W05

Η Mercedes είχε ανακοινώσει, στα τέλη τού προηγούμενου μήνα, ότι ο Ross Brawn αποχωρεί από την ομάδα, ωστόσο ο Βρετανός θεωρείται ακόμα μέλος τής γερμανικής ομάδας, διότι το συμβόλαιό του λήγει τυπικά στις 31 Δεκεμβρίου. Έτσι, ο 59χρονος μπορεί ακόμα να μιλά για την ομάδα του και για το 2014, χρονιά στην οποία η Mercedes δεν αποκλείεται να έχει ακόμα καλύτερη απόδοση.

Ο Brawn δηλώνει αισιόδοξος για τη νέα

χρονιά, μιας και ισχυρίζεται ότι η W05, δηλαδή το μονοθέσιο για την επόμενη σεζόν, είναι εντός χρονοδιαγράμματος κι έχει πετύχει σχεδόν όλους τους στόχους που έχουν θέσει οι άνθρωποι στο Brackley.

Είμαι πολύ χαρούμενος για τη δεύτερη θέση. Νομίζω ότι είχαμε μια καλή ισορροπία. Δεν νομίζω ότι αυτό θα έχει επίπτωση για το 2014. Βλέποντας το πού είναι το μονοθέσιο τώρα, είναι λίγο-πολύ μέσα στο χρονοδιάγραμμα. Έχουμε πετύχει τους περισσότερους από τους στόχους που θέλαμε.

Έχουμε δουλέψει γι’ αυτό εδώ και πολύ καιρό. Αυτό είναι ένα από τα πλεονεκτήματα του να έχεις τον Geoff Willis και τον Aldo Costa στην ομάδα. Ο Geoff ξεκίνησε το project τού 2014, και μετά το συνέχισε ο Aldo μέσα στη χρονιά. Ο Bob Bell επικεντρώθηκε λίγο περισσότερο με το φετινό αυτοκίνητο, για να συνεχίσουμε τη βελτίωση. Έτσι, δε νομίζω ότι τα καταφέραμε καλά στα προγράμματα και των δύο αυτοκινήτων.

[Πηγή: AutoSport]

Keywords
Τυχαία Θέματα