Αγωνιστική Porsche Boxster S με V8 κινητήρα από Audi

Ένα αρκετά ενδιαφέρον αγωνιστικό βρίσκεται προς πώληση στο eBay, με την τιμή του να ορίζεται στις 50.000 δολάρια. Η συγκεκριμένη Porsche Boxster S του 2000 διαθέτει σοβαρές μετατροπές και αρχικά εξυπηρετούσε ως πλατφόρμα δοκιμών για kits κινητήρων της Subaru.

Πλέον, όμως, κινείται από έναν 4,2-λίτρων V8 κινητήρα, προερχόμενο από ένα Audi,

ο οποίος για να μπει χρειάστηκαν πολλές αλλαγές, συμπεριλαμβανομένου ενός εντελώς καινούριου συστήματος τροφοδοσίας και ψύξης, καθώς και ηλεκτρονικών. Στην περιγραφή της αγγελίας μπορείς να δεις με απίστευτη λεπτομέρεια όλες τις τροποποιήσεις που έχουν γίνει, με την ποιότητα κατασκευής να δείχνει εντυπωσιακά καλή.

Οπτικά υπάρχουν αρκετές προσθήκες, όπως η τεραστίων διαστάσεων carbon αεροτομή, τα fiberglass εμπρός φτερά, και τον εμπρός προφυλακτήρα προερχόμενο από 996 GT2. Οι 17άρες ζάντες της CCW έχουν 10 ίντσες πλάτος εμπρός και 11 πίσω.

Ο κινητήρας συνδυάζεται με το αυθεντικό 6-τάχυτο transaxle κιβώτιο, με διαφορικό της Drexler, τα φρένα είναι της Boxster S με Pagid τακάκια. pads, ενώ η ανάρτηση διαθέτει στοιχεία της KSport. Το αμάξωμα ζυγίζει 1.213 κιλά, με τον κινητήρα θα αποδίδει 320 άλογα με βενζίνη 91 οκτανίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα