Αυτό το τρίο οδήγησε από τη μια ακτή των Η.Π.Α στην άλλη μέσα σε μόλις 28 ώρες και 50 λεπτά με μέση ταχύτητα 160 χλμ/ώρα

Αυτή η ομάδα τριών φίλων έβαλε στο μυαλό του να κάνει ένα ταξίδι που αρκετοί Αμερικάνοι θέλουν να το πραγματοποιήσουν κάποια στιγμή στη ζωή τους. Να διασχίσουν τις Η.Π.Α από τη μια μεριά τους στην άλλη.

Πήραν λοιπόν μια Mercedes CL55 AMG και κατάφεραν και ολοκλήρωσαν το ταξίδι τους, μήκους 4.528,2 χλμ μέσα σε 28 ώρες και 50 λεπτά, παίρνοντας το ρεκόρ από τον Alex Roy, ο οποίος είχε κάνει την απόσταση σε 31 ώρες και 4 λεπτά.

Ο Ed Bolian, διευθυντής πωλήσεων της αντιπροσωπείας της Lamborghini στην Ατλάντα παρέα με δυο φίλους του, στις 19 και 20 Οκτωβρίου σημείωσαν το ρεκόρ, αφού προηγουμένως είχαν κάνει τις απαραίτητες τροποποιήσεις στην CL55. Η μεγαλύτερη ήταν η τοποθέτηση ενός μεγαλύτερου ρεζερβουάρ, 254 λίτρων που θα έδινε αυτονομία στο αυτοκίνητο 2.100 χλμ.

Στο μυαλό τους είχαν τρία πράγματα, να μην τους πιάσει η αστυνομία, να μην υπάρξει καμία βλάβη στο αυτοκίνητο και φυσικά να σπάσουν το ρεκόρ. Για να γράφω τώρα αυτές τις γραμμές πάει να πει πως και η “αποστολή” τους στέφθηκε με επιτυχία και αν έχεις χρόνο, μπορείς να διαβάσεις την ιστορία τους εδώ.

[Πηγή: Jalopnik]

Keywords
Τυχαία Θέματα