Αυτό είναι το πιο ικανό Isuzu D-Max που μπορείς να αγοράσεις

Η Isuzu συνεργάστηκε με την Arctic Trucks για να παρουσιάσουν από κοινού το πιο ικανό D-Max που μπορεί κάποιος να αγοράσει από μια αντιπροσωπεία.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Arctic Trucks είναι μια διεθνής εταιρεία με έδρα στην Ισλανδία, η οποία ειδικεύεται σε τροποποιήσεις σε τετρακίνητα οχήματα, ώστε να τα κάνει να χρησιμοποιούνται στις πιο δύσκολες συνθήκες, ιδιαίτερα σε πολικές θερμοκρασίες, χιόνι και πάγο.

Το D-Max Arctic Trucks

AT35 διαθέτει νέες ρυθμίσεις στις αναρτήσεις, με αμορτισέρ της Fox Performance και τεράστια ελαστικά 35 ιντσών, με ζάντες διαστάσεων 17×10. Αυτό έχει αποτέλεσμα η απόσταση από το έδαφος να έχει αυξηθεί κατά 125 χλστ., χαρίζοντας στο αυτοκίνητο εκπληκτικές γωνίες προσέγγισης, διαφυγής και ράμπας.

Το αυτοκίνητο μηχανικά φορά τον 2.5-λιτρο twin-turbo common rail Euro 5 πετρελαιοκινητήρα απόδοσης 163 ίππων με 400 Nm ροπής από τις 1.400 σ.α.λ. Συνδυάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο μηχανικό είτε με ένα 5-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και διαθέτει το σύστημα “shift-on-the-fly” μέσω του οποίου ο οδηγός μπορεί να επιλέξει αν θέλει ο κινητήρας να σστέλνει την κίνηση είτε στους μπροτά είτε και στους τέσσερις τροχούς ακόμη και όταν κινείται με ταχύτητα έως 100 χλμ/ώρα.

Το Isuzu D-Max AT35 είναι το πρώτο αυτοκίνητο της Arctic Truck που θα πωλείται από επίσημο δίκτυο αντιπροσωπειών, με τη τιμή του στην Αγγλία να ξεκινάει από £30.995.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα