Αυτό είναι το Lexus UX

Η Lexus έδωσε τις πρώτες φωτογραφίες του UX που θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Γενεύης την επόμενη Τρίτη. Το μοντέλο ακολουθεί τον σχεδιασμό του πρωτότυπου, όντας περισσότερο συμβατικός, με τα LED φωτιστικά σώματα να έχουν ενσωματωθεί στους προβολείς.

Στο εσωτερικό συναντάμε ψηφιακό πίνακα οργάνων, πολυλειτουργικό τιμόνι και μεγάλη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό. Επίσης υπάρχει κουμπί Start/Stop κινητήρα, διζωνικός κλιματισμός, και ηλεκτρικό

χειρόφρενο.

Το νέο entry-level crossover της Lexus θα βασίζεται στην TNGA πλατφόρμα και η ιαπωνική εταιρία ακόμα δεν έχει ανακοινώσει που θα γίνεται η παραγωγή του, αλλά απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο να γίνεται στην Ευρώπη, παρότι η Toyota πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα αναβαθμίσει το εργοστάσιο της στην Γαλλία.

Όλα τα μοντέλα της Lexus, που πωλούνται στην Ευρώπη, κατασκευάζονται στην Ιαπωνία, και με το νέο UX -το οποίο θα τεθεί απέναντι στο BMW X2- αναμένει να έχει την ίδια επιτυχία στην Γηραιά Ήπειρο όπως το Toyota C-HR, ώστε να δώσει στην εταιρία την πνοή που χρειάζεται.

[See image gallery at www.autoblog.gr]
Keywords
Τυχαία Θέματα