Αυτό είναι το Hyundai Intrado concept που θα μας παρουσιάσει η Κορεάτικη φίρμα στη Γενεύη

Όπως συνηθίζεται τον τελευταίο καιρό στην βιομηχανία αυτοκινήτου, κάποιες (αρκετά επίσημες) φωτογραφίες του νέου concept της Hyundai βρήκαν τον δρόμο τους για το διαδίκτυο πριν την επίσημη παρουσίαση του οχήματος στην έκθεση της Γενεύης.

Το Hyundai Intrado concept, όπως ονομάζεται, είναι το πρώτο αυτοκίνητο της Κορεατικής φίρμας που σχεδιάστηκε με την Fluidic Sculpture 2.0 γλώσσα. Πρόκειται για ένα crossover με sport προσανατολισμό. Τα LED

φώτα συμπληρώνουν την εικόνα που δημιουργεί η χαρακτηριστική γρίλια στο εμπρός μέρος ενώ στο υπόλοιπο αμάξωμα κυριαρχούν οι ακμές. Στο πίσω μέρος, την παράσταση κλέβει φυσικά ο έντονα σμιλευμένος προφυλακτήρας με τα ψηλά τοποθετημένα φωτιστικά σώματα σχήματος C.

Αν ο εξωτερικός σχεδιασμός είναι αμφιλεγόμενος και “τραβηγμένος”, το ίδιο δεν μπορεί να πει κανείς για το εσωτερικό, όπου εξαιρώντας φυσικά το έντονο πορτοκαλί χρώμα, είναι sporty αλλά σχετικά συγκρατημένο. Στα highlights της καμπίνας μπορούμε να συμπεριλάβουμε το τιμόνι, τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και το σύστημα infotainment ενώ αξιοσημείωτα είναι η ιδιαίτερη κεντρική κονσόλα και τα ανθρακονημάτινα διακοσμητικά.

Τέλος, το Intrado concept θα βασίζεται σε μία νέα “υπέρ-ελαφριά” κατασκευή που χρησιμοποιεί σύγχρονα υλικά και “επαναστατικές” τεχνικές. Την απαραίτητη για την κίνηση ισχύ, θα παρέχει ένα σύστημα κυψελών υδρογόνου επόμενης γενιάς που θα είναι μικρότερο και ελαφρύτερο από αυτού που βρίσκουμε σε ένα ix35 Fuel Cell.

[Πηγή: Autocar]

Keywords
Τυχαία Θέματα