Αυτή είναι η Lamborghini Aventador LP720-4 50° Anniversario Roadster

Μια Lamborghini Aventador LP720-4 50° Anniversario Roadster πιάστηκε να σταθμευμένη κοντά στο εργοστάσιο της εταιρίας.

H coupe έκδοση της επετειακής Aventador παρουσιάστηκε το προηγούμενο μήνα στην έκθεση της Σαγκάη και τότε δεν είχε ακουστεί τίποτα για ύπαρξη ανάλογης ανοιχτής. Λέγεται ότι η roadster έκδοση παρουσιάστηκε σε ειδικό γκαλά με προσκεκλημένους από την Ιταλική εταιρία όσους συμμετείχαν στο Grande Giro για τον εορτασμό των 50 χρόνων της Lamborghini.

Μαζί με τη Aventador LP720-4 50° Anniversario Roadster παρουσιάστηκε για τον ίδιο σκοπό και μια άσπρη Gallardo LP560-4 50° Anniversario.

Το supercar είναι βαμμένο σε ματ γκρι χρώμα (Grigio Titans), παρόμοιο με αυτό που είχαμε δει στη Reventon, με το δέρμα στο εσωτερικό του να ονομάζεται Terra Emilia. Όπως και η κλειστή έκδοση έτσι και η ανοιχτή θα βγει σε μόλις 100 μονάδες παραγωγής.

Μηχανικά δεν αλλάζει κάτι και θα φορά τον 6.5-λίτρων V12 κινητήρα ο οποίος αποδίδει 20 άλογα περισσότερα σε σχέση με την απλή έκδοση, φτάνοντας τα 720 άλογα. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 2,9 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 350 χλμ/ώρα. Στιλιστικά φορά νέο bodykit με προφυλακτήρα παρόμοιας σχεδίασης με αυτόν της Aventador J, νέα πλαϊνά spoilers και νέο διαχύτη, ενώ υπάρχουν και ειδικά αυτοκόλλητα με το σήμα “50″.

[Πηγή: lambocars]

Keywords
Τυχαία Θέματα