Αυτά είναι τα μελλοντικά μοντέλα της Mercedes

H Mercedes έχει βάλει στόχο να γίνει η μεγαλύτερη premium αυτοκινητοβιομηχανία έως το 2020, διπλασιάζοντας τις πωλήσεις και για να το κάνει αυτό φυσικά πρέπει να παρουσιάσει νέα μοντέλα. Τι ετοιμάζουν οι Γερμανοί όμως μέχρι το 2015; Συνολικά 10 νέα αυτοκίνητα θα βγούνε από τα εργοστάσια της και το Βρετανικό Autocar μας τα αποκαλύπτει ένα-ένα.

Η αρχή θα γίνει με τη νέα A-Class η οποία θα παρουσιαστεί σε λίγες ημέρες στην έκθεση της Γενεύης. Μέσα στο έτος, πρέπει να περιμένουμε τόσο την παρουσίαση της CLS Shooting Brake όσο και τη νέα GL-Class.

Το 2013 θα παρουσιαστεί η ολοκαίνουργια S-Class η οποία θα είναι διαθέσιμη σε πέντε παραλλαγές, sedan, coupe, cabrio, με μεγάλο μεταξόνιο αλλά και Pullman.

Το 2014 θα βγει η πολυαναμενόμενη SLC (Baby SLS) η οποία θα τοποθετηθεί κάτω από την SLS AMG, θα είναι διαθέσιμη σε coupe και cabrio έκδοση και μηχανικά θα φορά τον 5.5-λίτρων V8 twin-turbo απόδοσης γύρω στα 500 άλογα. Η νέα γενιά της C-Class θα παρουσιαστεί και αυτή μέσα στο 2014 και θα είναι διαθέσιμη σε sedan, coupe, cabrio και wagon εκδόσεις.

Το 2015 θα παρουσιαστεί η MLC, η πρόταση της Mercedes ώστε να τεθεί απέναντι από την BMW X6. Θα κατασκευάζεται στην Αμερική, θα βασίζεται πάνω στην M-Class και θα έχει μια έντονα σπορ σχεδίαση με κεκλιμένη γραμμή οροφής.

Επίσης θα βγούνε τα GLC crossover, BLS/CLC και CLC Shooting Brake τα οποία θα κατασκευαστούν πάνω την MFA πλατφόρμα που φοράνε οι νέες A-Class και B-Class. Τέλος, η R-Class θα αντικατασταθεί το 2015 και παρότι στην Ευρώπη και Αμερική δεν πήγε ποτέ καλά, οι Κινέζοι δείχνουν να το αγαπάνε.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα