Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του Nissan Juke-R

15:45 4/1/2012 - Πηγή: AutoBlog

Μετά από 10 video, η Nissan έδωσε και το 11ο (λογικά το τελευταίο) στο οποίο μας δηλώνει τα πλήρη χαρακτηριστικά του Juke-R. Όπως ξέρουμε μηχανικά φορά τον 3.8-λίτρων V6 twin-turbo κινητήρα του GT-R που στην περίπτωση του αποδίδει 480 άλογα με 588 Nm ροπής. Ζυγίζει 1.806 κιλά και τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3.7 δευτ. ενώ έχει τελική ταχύτητα 257 χλμ/ώρα.

Επίσης φορά το 6-τάχυτο κιβώτιο αλλά και το σύστημα τετρακίνησης ATTESA E-TS του GT-R το οποίο έχει τροποποιηθεί ώστε να

χωρέσει στο σασί του Juke. Εξωτερικά έχει φορέσει ένα άκρως επιθετικό bodykit με ζάντες 20″ καθώς και χαμηλότερη ανάρτηση, ενώ το εσωτερικό του είναι επηρεασμένο από το GT-R και υπάρχει μια οθόνη 7″, αγωνιστικά καθίσματα, roll cage και ζώνες ασφαλείας 5 σημείων.

Δύο Juke-R έχουνε κατασκευαστεί, ένα αριστεροτίμονο και ένα δεξιοτίμονο και την κατασκευή τους έγινε μέσα σε 22 εβδομάδες στο ευρωπαϊκό τεχνικό κέντρο της Nissan, NTC-E. Μέχρι και σήμερα το Juke-R παραμένει ως one-off αυτοκίνητο το οποίο δεν έχει προγραμματιστεί να περάσει στη παραγωγή. Ωστόσο η Nissan αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να το βγάλει στη παραγωγή.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα