Αφεντικό του Silverstone: Η Formula 1 είναι μια μπούρδα!

Αρκετές φορές έχω εκφράσει τη δυσαρέσκιά μου για την κατεύθυνση που έχει πάρει η Formula 1 τα τελευταία χρόνια. Προφανώς, δεν είμαι μόνος σε αυτή την πλευρά, καθώς οδηγοί ή και διοργανωτές καλούν τους διοικούντες να προβούν σε σημαντικές αλλαγές, όπως φυσικά και η μεγάλη μερίδα των οπαδών, αρκετοί από τους οποίους συνεχίζουν να παρακολουθούν το άθλημα μόνο και μόνο για το όνομά του.

Ο τελευταίος που μιλά με άσχημα λόγια για το κορυφαίο -πάντα στη θεωρία- μηχανοκίνητο άθλημα είναι το

αφεντικό της πίστας του Silverstone, Patrick Allen, μία εκ των τεσσάρων ιστορικών που υπάρχουν στο καλεντάρι. Έχοντας παράπονα από την πώληση των εισιτηρίων, ο Allen ρίχνει την ευθύνη στη Formula 1, κάτι που δεν είναι παράλογο αν σκεφτούμε ότι αρκετοί είναι αυτοί που δεν βρίσκουν σημαντικούς λόγους για να διαθέσουν χρήματα για ένα Grand Prix.

Πριν από μήνες, μίλησα με τον κύριο Ecclestone και του είπα πως δεν μπορώ να πουλήσω εισιτήρια, επειδή η Formula 1 είναι μια μπούρδα (συγκεκριμένα είπε «sh!t product»). Οι οδηγοί πλέον δεν είναι μονομάχοι. Νομίζω ότι το έγκλημα έγινε όταν είχαμε αυτό το στυλ αγώνων και αυτό δεν είναι κάτι που «πουλάει».

Σκληρά αλλά αληθινά λόγια, που πρέπει να προσέξουν καλά οι υπεύθυνοι, όμως δεν φαίνεται να το κάνουν ιδιαίτερα, τουλάχιστον για την ώρα…

Keywords
Τυχαία Θέματα