Webber: Η Formula 1 έχει περισσότερα αρνητικά απ’ ό,τι θετικά

Μόλις 1 αγώνα μακριά από κλείσιμο της καριέρας του είναι ο Mark Webber, ο οποίος θ’ αγωνίζεται με την Porsche το 2014 στο World Endurance Championship. Ο Αυστραλός θα συμπληρώσει 12 χρόνια στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα, έχοντας, σε 214 αγώνες (χωρίς τον τελευταίο στη Βραζιλία), 9 νίκες, 41 βάθρα, 13 pole positions και 611 γύρους πρωτοπορίας σε 10.908 γύρους, συγκεντρώνοντας 1.029.5 βαθμούς.

Ο οδηγός τής Red Bull

Racing, όμως, λέει ότι είναι χαρούμενος που φεύγει από τη Formula 1, διότι το άθλημα, όπως λέει, έχει περισσότερα αρνητικά παρά θετικά γι’ αυτόν.

Δε θα είχα φύγει αν δεν υπήρχαν πράγματα που είμαι χαρούμενος ν’ αφήσω πίσω μου. Αν υπήρχαν περισσότερα θετικά απ’ ό,τι αρνητικά, τότε προφανώς θα έμενα, έτσι υπάρχουν περισσότερα αρνητικά παρά θετικά. Για ‘μένα, είναι κάτι που θέλω, μια νέα αλλαγή, ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Είμαι έτοιμος γι’ αυτό, τόσο προσωπικά όσο κι επαγγελματικά.

Παρά το γεγονός ότι αυτή η Κυριακή θα είναι η τελευταία για τον 37χρονο, πιστεύει ότι δε θα είναι πολύ διαφορετική από τις άλλες, αλλά φυσικά θέλει να κλείσει την καριέρα του μ’ ένα καλό αποτέλεσμα.

Νομίζω ότι, την Κυριακή, τα πράγματα θα είναι λίγο διαφορετικά, αλλά αισθάνομαι ότι θα είναι ένας κανονικός αγώνας. Έτσι, ανυπομονώ για την Κυριακή, για ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά είμαι έτοιμος να σταματήσω και να κοιτάξω μπροστά στον χειμώνα που έρχεται για τις προκλήσεις που έχουμε. Όταν βγω έξω με το μονοθέσιο, θα υπάρξουν αρκετά πράγματα που θα γίνουν για τελευταία φορά, αλλά είμαι αρκετά χαλαρός τώρα και ανυπομονώ για τον αγώνα.

[Πηγή: ESPN F1 | Photo Copyrights: Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Racing]

Keywords
Τυχαία Θέματα