WRC: Το προσωρινό πρόγραμμα του 2017, εκτός το Ακρόπολις

Το κυριότερο άθλημα υπό τη στέγη της FIA είναι η Formula 1, αλλά εκτός από τις τροποποιήσεις για το 2017 και το προσωρινό πρόγραμμα, η έχει ανακοινωθεί και το προσωρινό πρόγραμμα του WRC. Σε αυτό, βλέπουμε 12 αγώνες, αλλά δυστυχώς το Ράλι Ακρόπολις δεν είναι μέσα σε αυτούς, παρά τις προσπάθειες της ΟΜΑΕ.

Η σεζόν θα ξεκινήσει στις 20 Ιανουαρίου, με το Ράλι

Μόντε Κάρλο, με τις πρώτες 7 ημερομηνίες να έχουν οριστεί, κάτι που δε συμβαίνει με τις τελευταίες 5. Το Ράλι Γαλλίας έχει μεταφερθεί από τον Σεπτέμβριο στον Απρίλιο, με το τέλος της σεζόν να γίνεται στην Αυστραλία.

Δεν είναι σίγουρο ότι οι αγώνες θα είναι 12, αφού θέσεις διεκδικούν η Τουρκία, η Κίνα και η Πολωνία. Το τελικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στις 30 Νοεμβρίου, όταν θα συνεδριάσει το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

20-22 Ιανουαρίου – Ράλι Μόντε Κάρλο10-12 Φεβρουαρίου – Ράλι Σουηδίας10-12 Μαρτίου – Ράλι Μεξικό7-9 Απριλίου – Ράλι Γαλλίας28-30 Απριλίου – Ράλι Αργεντινής19-21 Μαΐου – Ράλι Πορτογαλίας9-11 Ιουνίου – Ράλι ΙταλίαςΆγνωστη ημερομηνία – Ράλι ΦινλανδίαςΆγνωστη ημερομηνία – Ράλι ΓερμανίαςΆγνωστη ημερομηνία – Ράλι ΙσπανίαςΆγνωστη ημερομηνία – Ράλι Μεγάλης ΒρετανίαςΆγνωστη ημερομηνία – Ράλι Αυστραλίας
Keywords
Τυχαία Θέματα