Volkswagen Golf Plus Life, Golf VII Van [Rendering]

H Volkswagen έβγαλε στην αγορά την ειδική έκδοση “Life” για το Golf Plus. Το αυτοκίνητο στη Γερμανία ξεκινά από τις 21.200 ευρώ με τον 1.400άρη κινητήρα των 80 ίππων και σε σύγκριση με ένα απλό Golf Plus, το οποίο θα φορούσε τον ίδιο εξοπλισμό, είναι φθηνότερο κατά 3.400 ευρώ.

Η έκδοση διαθέτει ηλεκτρονικό κλιματισμό, χειμωνιάτικο πακέτο με θερμαινόμενα καθίσματα και θερμαινόμενο σύστημα πλύσης του παρμπρίζ,

radio-cd RCD 310, ParkPilot, οθόνη πολλαπλών λειτουργιών Plus και το πακέτο φωτισμού. Επίσης φορά υφασμάτινα καθίσματα με υποστήριξη οσφυικής μοίρας, κεντρικό υποβραχιόνιο, πολυλειτουργικό δερμάτινο τιμόνι, δερμάτινο επιλογέα ταχυτήτων και δερμάτινη λαβή χειροφρένου.

Εξωτερικά πατά πάνω σε νέες ζάντες 16″, έχει αρκετά χρωμιομένα διακοσμητικά, LED φώτα πινακίδας, προβολείς ομίχλης, φιμέ παράθυρα και ειδικά “Life” σηματάκια.

Η έκδοση είναι διαθέσιμη με επτά κινητήρες βενζίνης και έξι πετρελαίου απόδοσης από 80 έως 140 άλογα οι οποίοι συνδυάζονται είτε με ένα 6-τάχυτο μηχανικό είτε με 6-τάχυτα και 7-τάχυτα αυτόματα κιβώτια DSG.

Επιπλέον υπάρχει η έκδοση Life Plus, η οποία διαθέτει γυάλινη πανοραμική οροφή και ζάντες 17″ με κόστος 950 ευρώ.

Στον βασικό εξοπλισμό της έκδοση Life, το Golf Plus διαθέτει έξι αερόσακους, ESC (Electronic Stability Control), XDS ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό, βοηθό παρκαρίσματος και κάμερα οπισθοπορείας.

Bonus! Δες και το πως θα μοιάζει η επαγγελματική Van έκδοση του νέου Golf, αν ποτέ η VW αποφασίζει ότι πρέπει ν το βγάλει στην αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα