Video: Το πιο γρήγορο σκούτερ στον κόσμο, γρηγορότερο ακόμη και από ένα Nissan Skyline

Τι θα έλεγες για μία πολύ γρήγορη βόλτα με ένα σκούτερ; Θα αναρωτιέσαι ότι σε κοροϊδεύω αν νομίζω ότι ένα σκούτερ θα μπορούσε να αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Ο 28-χρονος Richard Underwood μαζί με άλλους δύο φίλους του, τον 30-χρονο John McNeil και τον 21-χρονο Dale Glover, δημιούργησαν ένα σκούτερ με στόχο να είναι το πιο γρήγορο που έχει κατασκευαστεί ποτέ και με αυτόν τον τρόπο να μπούνε στο βιβλίο Γκίνες.

Αυτό το τετράτροχο σκούτερ που μοιάζει με αυτά που κουρεύουν τα γήπεδα ποδοσφαίρου, φορά πάνω του τον ίδιο κινητήρα

με μια μηχανή 600 κυβικών, την Suzuki GSX-600F. Τα 0-100χλμ/ώρα τα κάνει σε 3 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα ανέρχεται στα 250 χλμ/ώρα.

Και αν δεν πιστεύεις το πόσο γρήγορο μπορεί να είναι το συγκεκριμένο σκούτερ, μπορείς να δεις κάποια βίντεο που το αποδεικνύουν, όπως μία κόντρα του με ένα Nissan Skyline R33 GTS-T. Φυσικά παίζουν πολλά ρόλο εδώ, όπως το βάρος κλπ, αλλά δεν παύει να είναι απλά ένα σκούτερ.

Ποιος δεν θα ήθελε να κάνει μία βόλτα με ένα τέτοιο σκούτερ; Είμαι σίγουρη ότι οι υπάλληλοι που είναι υπεύθυνοι στο να κουρεύουν το χλοοτάπητα των σταδίων θα το έχουν λατρέψει και θα θέλουν τέτοια σκούτερ για την συγκεκριμένη δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα