Video: Δοκιμάζοντας την Mercedes-Benz E63 AMG Facelift, διαθέσιμη και σε τετρακίνητη έκδοση, Renderings των E-Class Coupe και Cabrio

H Mercedes-Benz θα παρουσιάσει την ανανεωμένη E-Class τον Ιανουάριο στην έκθεση του Detroit και τώρα, το Αμερικάνικο Car & Driver, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει ένα από τα μουλάρια δοκιμών της γρήγορης E63 AMG.

Για πρώτη φορά η E63 AMG θα είναι διαθέσιμη και σε τετρακίνητη έκδοση, αφού η Mercedes-Benz αποφάσισε να τοποθετήσει το 4MATIC σύστημα και στη γρήγορη έκδοση της E-Class.

Το σύστημα τετρακίνησης της, διαθέτει ένα μηχανικό κεντρικό διαφορικό το οποίο κατανέμει by default την ροπή σε ποσοστό 70% στον πίσω άξονα και 30% στον μπροστά, ενώ όταν χρειαστεί, μπορεί να αλλάξει το ποσοστό αυτό σε αναλογία 55% πίσω και 45% μπροστά.

Μηχανικά το αυτοκίνητο φορά V8 5,5-λίτρων Twin-Turbo κινητήρα απόδοσης 518 ίππων με 700 Nm ροπής. Με το πακέτο AMG, η ιπποδύναμη αυξάνεται και φτάνει στα 550 άλογα.

Παράλληλα, ο Theophilus Chin δεν έχασε χρόνο και ετοίμασε μερικές φωτογραφίες από το πως θα μοιάζουν οι coupe και cabrio εκδόσεις της ανανεωμένης E-Class, οι οποίες αναμένεται να παρουσιαστούν, μαζί με την E63 AMG, τον Σεπτέμβριο του 2013 στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα