Video: H manager του Schumacher δηλώνει συγκρατημένα ευχάριστα νέα, φωτογραφία από το σημείο ατυχήματος

16:36 1/1/2014 - Πηγή: AutoBlog

Τα συγκρατημένα ευχάριστα νέα συνεχίζουν να καταφθάνουν από τη Grenoble, όπου σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις της manager του Γερμανού πολυπρωταθλήτή έξω από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο, η υγεία του Michael Schumacher είναι, πλέον, σε σταθερή κατάσταση.

Αυτό σημαίνει ότι δεν χειροτερεύει, ούτε όμως καλυτερεύει, και εξακολουθεί να βρίσκεται σε τεχνητό κώμα και κρίσιμη

κατάσταση. Χαρακτηριστικά η Sabine Kehm δήλωσε στα πολυάριθμα τηλεοπτικά κανάλια, καθώς δεν θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου από τους θεράποντες γιατρούς:

Η καλή είδηση ​​για σήμερα είναι ότι δε υπάρχουν σημαντικές αλλαγές. Παρόλα αυτά παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση. Ο Michael παρακολουθείται όλη την ώρα, αλλά η κατάστασή του ήταν σταθερή όλη τη νύχτα.

Ερωτηθείσα για το αν παραμένει ακόμα σε κίνδυνο η ζωή του μεγάλου Schumacher, ο οποίος τη παρασκευή έχει τα γενέθλια του, όπου κλείνει το 45ο έτος απάντησε:

Θα προτιμούσα να μην σχολιάσω.

Δίνοντας περαιτέρω λεπτομέρειες για το ατύχημα την περασμένη Κυριακή αρνήθηκε οποιαδήποτε αναφορά που έλεγε ότι το ατύχημα προκλήθηκε από την υπερβολική ταχύτητα, τονίζοντας:

Ο Michael δεν πήγαινε πολύ γρήγορα. Αλλά, δυστυχώς, όπως υποθέτουμε, πήρε μια στροφή, χτύπησε το βράχο που τον εκτόξευσε προς τα πάνω και στη συνέχεια χτύπησε έναν άλλο βράχο πρώτα με το κεφάλι

Τέλος, εξετάζεται η σκέψη να αποκλειστούν από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Grenoble οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ατύχημα του Schumacher, μετά από μια σειρά γεγονότων, με το χειρότερο να είναι όταν ένας δημοσιογράφους ντύθηκε ιερέας και προσπάθησε να μπει στο δωμάτιό του Schumacher.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε και η παρακάτω φωτογραφία που διακρίνεται το σημείο ατυχήματος του Γερμανού, με εμφανή τα σημάδια στο χιόνι, όπως επίσης και του ελικοπτέρου. Η πίστα ορίζεται δεξιά και αριστερά από τους βράχους, με τον Schumacher να βρισκόταν εκτός αυτής.

[Πηγή: Sky Sports F1 | Photo credit: AFP/Jean Pierre Clatot]

Keywords
Τυχαία Θέματα