Vettel: Δυσκολότερο το 2012

Το 2011, ο Sebastian Vettel και η Red Bull Racing διατηρήθηκαν με χαρακτηριστική άνεση στην κορυφή της Formula 1. Βαθμολογικά, κανένας από τους δύο δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος. Ο Γερμανός τερμάτισε 122 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Jenson Button, ενώ η Red Bull

153 μπροστά από τη δεύτερη McLaren.

Ωστόσο, ο δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής υποστηρίζει πως την επόμενη χρονιά τα πράγματα δε θα είναι τόσο εύκολα, καθώς ειδικά η McLaren ήταν πολύ ανταγωνιστική στο τέλος του 2011.

Θα μας φτάσουν, και θα είναι πολύ δύσκολο, όπως ήταν κάποιες φορές φέτος. Ποτέ δεν πηγαίνεις σε μία σεζόν έχοντας σαν στόχο να πετύχεις λιγότερα απ’ αυτά που έκανες πριν. Φυσικά, υπάρχουν πράγματα που δεν τα πετύχαμε στο 100% φέτος. Υπάρχουν λάθη, από τα οποία μπορούμε να μάθουμε, και ελπίζω ότι θα το κάνουμε.

Σίγουρα, ο ανταγωνισμός θα είναι μεγαλύτερος απ’ ό,τι έχουμε δει, ειδικά η McLaren στο τέλος της σεζόν ήταν πολύ δυνατή με τον Jenson και τον Lewis. Έτσι, δε θα είναι περίπατος. Όμως, δε νομίζω ότι ήταν και φέτος. Οι διαφορές, αν δείτε τους πίνακες των αποτελεσμάτων, είναι αρκετά μεγάλες. Είχαμε μια φοβερή εκκίνηση. Αλλά νομίζω ότι ύστερα η μάχη έγινε πιο κλειστή.

Δε νομίζω ότι το μονοθέσιό μας ήταν κυρίαρχο φέτος. Πέρυσι, είχαμε ένα πιο ανταγωνιστικό αυτοκίνητο. Φέτος, είχαμε μια πιο ανταγωνιστική ομάδα και μπορούσαμε να κερδίσουμε ξανά, και να κάνουμε πράγματα με διαφορετικό τρόπο, με καλύτερο τρόπο, και στο τέλος αυτή η πρωτοπορία μπορεί να ήταν βαρετή από την τηλεόραση, αλλά δεν ήταν τόσο εύκολο να τα κάνουμε όλα μαζί.

“Δε νομίζω ότι το μονοθέσιό μας ήταν κυρίαρχο φέτος“. Τότε, τι ήταν; Η RB7 σχεδόν σε όλα τα Grand Prix ήταν απλησίαστη, όχι απλά κυρίαρχη…
Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα