Toyota Yaris Turbo and Aqua G Sports από της Gazoo Racing στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Τόκιο

Η Toyota και ο βελτιωτικός οίκος Gazoo Racing παρουσιάζουν το GRMN Vitz Turbo και το Aqua G Sports concept στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Τόκιο.

Το συγκεκριμένο Υaris βασίζεται στο τρίθυρου μοντέλο με τον κινητήρα των 1,5 λίτρων ο οποίος έχει εφοδιαστεί με turbo

και αποδίδει πλέον 150 ίππους και 205 Nm ροπής. Για την μετάδοση φροντίζει ένα πεντατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ενώ οι 17 ιντσών τροχοί ”ντύνονται” από ελαστικά διαστάσεων 215/45-R17. Το αυτοκίνητο διαθέτει πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και κατά παραγγελία εμπρός και πίσω δισκόφρενα. Εμφανισιακά έχει τροποποιηθεί το κάλυμμα του πίσω προφυλακτήρα και τα φώτα, ενώ στο εσωτερικό του διαθέτει σπορ καθίσματα και διαφορετικό τιμόνι.

Όσο για το Aqua G Sports , αυτό είναι ένα υβριδικό μοντέλο με τον βενζινοκινητήρα των 1,5 λίτρων να αποδίδει 74 ίππους και 111Nm ροπής ενώ ο ηλεκτροκινητήρας του αποδίδει αντίστοιχα 61 ίππους και 169 Nm ροπής. Συνολικά το αυτοκίνητο έχει μέγιστη ισχύ 100 ίππων. Διαθέτει και αυτό τροχούς 17 ιντσών αλλά αυτή την φορά με ελαστικά διαστάσεων 195/45-R17.

Μαζί με τους κατά παραγγελία προφυλακτήρες τοποθετείται διαφορετική μάσκα καθώς και βελτιωμένη ανάρτηση. Στο εσωτερικό του διαθέτει επίσης σπορ καθίσματα και αλουμινένια πεντάλ.

[Πηγή: Toyota / Gazoo Racing]

Keywords
Τυχαία Θέματα