Toyota Land Cruiser 2013 στο Σικάγο

10:12 2/2/2012 - Πηγή: AutoBlog

 H Toyota ανακοίνωσε ότι το ανανεωμένο Land Cruiser 2013 θα κάνει παγκόσμιο ντεμπούτο στην έκθεση του Σικάγο στις 8 Φεβρουαρίου. Το ανανεωμένο μεγάλο SUV των Ιαπώνων διαθέτει νέο προφυλακτήρα, νέα γρίλια, νέους προβολείς ομίχλης, επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα με LED φώτα ημέρας, νέους καθρέπτες, ζάντες

από 18″ έως 20″ καθώς και νέα πίσω φωτιστικά σώματα. Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι περιορισμένες και εντοπίζονται στον νέο πίνακα οργάνων, στα περισσότερα μεταλλικά διακοσμητικά και στο νέο τιμόνι με τα ξύλινα διακοσμητικά, στα διάτρητα δερμάτινα καθίσματα, στον αισθητήρα βροχής στο παρμπρίζ, στο νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με GPS και 14 ηχεία JBL.

Μηχανικά φορά τον 5.7-λίτρων V8 κινητήρα απόδοσης 386 άλογα με 543 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Για να βελτιώσει τις εκτός δρόμου δυνατότητες του αυτοκινήτου, η Toyota πρόσθεσε  το σύστημα Multi-Terrain Select το οποίο ρυθμίζει αυτόματα το ποσοστό μπλοκαρίσματος των τροχών. Οι πωλήσεις του στην Αμερική θα ξεκινήσουν μέσα στον Φεβρουάριο, ενώ στην Ευρώπη, αναμένεται να παρουσιαστεί τον Μάρτιο στη Γενεύη με τις πωλήσεις του να ξεκινούν άμεσα. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουνε ανακοινωθεί οι τιμές του.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα