To Bertone Jet 2+2 θα περάσει σε περιορισμένη παραγωγή [w/video]

18:45 6/6/2013 - Πηγή: AutoBlog

Στην έκθεση της Γενεύης τον περασμένο Μάρτιο ο οίκος Bertone παρουσίασε τα Jet 2+2 και Jet 2. Τώρα οι φήμες φούντωσαν πως το Jet 2+2 θα περάσει σε περιορισμένη παραγωγή με την ονομασία Aston Martin Rapide Shooting Brake.

Όταν είχε παρουσιαστεί στη Γενεύη, ο Bertone είχε πει πως ο σκοπός της κατασκευής του ήταν για να γιορτάσει τα 60 χρόνια συνεργασίας μεταξύ της εταιρίας του και της

Aston Martin. Ουσιαστικά πρόκειται για μια Aston Martin Rapide Shooting Brake η οποία βασίζεται πάνω στην απλή έκδοση της Rapide και σύμφωνα με τον Bertone, οι πίσω κολόνες έχουν κλίση προς τα εμπρός και έτσι συνδέουν του μυώδες αμάξωμα με την οροφή δίνοντας την αίσθηση ότι το αυτοκίνητο κινείται, ακόμα και όταν είναι σταματημένο. Άλλες αλλαγές εντοπίζονται στα πίσω LED φώτα και στη ψηλή πόρτα του χώρου αποσκευών.

Στο εσωτερικό διατηρείται η 2+2 διαμόρφωση των καθισμάτων, με ξεχωριστή πολυθρόνα για το καθένα και εξαιτίας της νέας οροφής υπάρχει περισσότερος χώρος για τα κεφάλια των πίσω επιβάτων. Ακόμα, τα πίσω καθίσματα μπορούν να αναδιπλωθούν, δημιουργώντας ένα επίπεδο χώρο φόρτωσης που είναι επενδυμένος με ξύλο, αλουμίνιο και δύο αποχρώσεων δέρμα κάνοντας το να ξεχωρίζει από την απλή έκδοση.

Αν η παραγωγή περιοριστεί σε λιγότερες από 10 μονάδες, τότε θα κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις του Bertone στο Τορίνο της Ιταλίας, αλλά αν τελικά βγούνε στην αγορά περισσότερα από 10 αυτοκίνητα, τότε τη κατασκευή τους θα την αναλάβει η Aston Martin στο δικό της εργοστάσιο στο Gaydon της Αγγλίας.

Bonus: Βρετανικό Autocar το είχε στα χέρια του και μας το παρουσιάζει



[Πηγή: Autocar]

Keywords
Τυχαία Θέματα