To 7-θέσιο SUV της Skoda θα είναι πιο προσιτό από τους ανταγωνιστές του

Ο Dr Winfried Vahland, είχε ορισμένες πληροφορίες να μοιραστεί με τους δημοσιογράφους σχετικά με το επερχόμενο 7-θέσιο SUV που ετοιμάζει η Skoda. Πρώτα απ’ όλα, ο Vahland είπε πως το νέο SUV δεν θα είναι ακριβό. Παρότι είναι σχετικό το πόσο “ακριβό” είναι ένα μοντέλο, ο Vahland είπε πως τιμολογιακά τουλάχιστον, η Skoda δεν στοχεύει στα Hyundai

Santa Fe και Kia Sorento που στις ακριβότερες εκδόσεις τους, πλησιάζουν τα €50.000. “Ταβάνι” της Skoda για το SUV της, είναι το Skoda Superb που στην Αγγλία, δεν υπερβαίνει τα €40.000 και υπόψιν, μιλάμε για κορυφαίες εκδόσεις και όχι βασικές.

Ο Vahland μίλησε επίσης για τους κινητήρες που θα κινούν το “A Plus SUV” όπως είναι η κωδική του ονομασία αυτή τη στιγμή.

Οι εξακύλινδροι είναι παρελθόν. Το μέλλον στους κινητήρες είναι τετρακύλινδροι, turbo, εστιασμένοι στην οικονομία καυσίμου.

… και ανέφερε πως το μοντέλο δεν θα λέγεται “Snowman”. Τέλος, ο Vahland είπε πως η εταιρία ετοιμάζει και ένα τρίτο, μικρότερο SUV που θα τοποθετείται κάτω από το Yeti αλλά συμπλήρωσε πως δεν είναι υψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων αφού δεν έχει “τις παγκόσμιες προοπτικές που έχει ένα μεγάλο SUV.”

Keywords
Τυχαία Θέματα