Tι μπορούν να σημαίνουν αυτά τα σκίτσα ευρεσιτεχνίας του Toyota GT86

Έχω δηλώσει επανειλημμένως την λατρεία μου για το Toyota GT86 και ότι η δύναμη του είναι αρκετή για να σχηματίζει χαμόγελα. Η ιαπωνική εταιρία, όμως, ενώ αρχικά είχε αρνηθεί ότι θα υπάρξει κάποια δυνατότερη έκδοση, μετά την έκθεση της Φρανφούρτης μάθαμε ότι η ανάπτυξη του υβριδικού GT86 συνεχίζεται κανονικά και όχι μόνο αυτό αλλά είναι και σε προχωρημένο στάδιο. Για την ακρίβεια, είναι σε τέτοιο στάδιο που αν δοθεί το πράσινο φως, το αυτοκίνητο είναι σχεδόν έτοιμο.

Έρχονται

τώρα να προστεθούν οι ακόλουθες μυστηριώδης εικόνες από το γραφείο ευρεσιτεχνίας να τονώσουν το ενδιαφέρον, με την έκδοση παραγωγής να είναι πολύ κοντά. Ενώ το πρώτο δείχνει αρκετά παρόμοιο με το TRD πακέτο της Toyota για το GT86, πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι πρόκειται για την έκδοση GTS Nur Spec.

Το ενδιαφέρον όμως επικεντρώνει το δεύτερο σκίτσο, όπου παρότι φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για το Toyobaru, αυτό διαθέτει αρκετές αλλαγές. Βλέπουμε να έχει πιο τετράγωνα φτερά, νέα φωτιστικά μπρος/πίσω και μια αεροτομή οροφής. Κάποιος θα πει ότι μοιάζει με το FT-86 Concept II, που είχαμε δει το 2011 πριν βγει στη παραγωγή το ιαπωνικό coupe. Το αν πρόκειται για κάποια νέα έκδοση δε θα αργήσουμε να το μάθουμε, αλλά προσωπικά δεν αποκλείω να πρόκειται και για σχέδια για μεταλλικό παιχνίδι.

[Πηγή: Google Patents (1), (2)]

Keywords
Τυχαία Θέματα