Teaser Photos: Η Mercedes F1 Team μας δείχνει το νέο της μονοθέσιο [Ανανεωμένο]

Εν όψη της νέας αγωνιστικής σεζόν και των επίσημων πρώτων δοκιμών που θα γίνουν στην Jerez την επόμενη εβδομάδα, οι ομάδες έχουν ξεκινήσει τις παρουσιάσεις των νέων τους μονοθεσίων.

H McLaren ξεκίνησε την Παρασκευή, σειρά πήρε εχθές η Ferrari, σήμερα θα παρουσιάσει η Sauber, ενώ φωτογραφίες από τα νέα τους μονοθέσια έχουν δώσει στη δημοσιότητα

και οι Force India, Williams και Lotus.

Η ομάδα της Mercedes, έχει μπει και αυτή στη διαδικασία δοκιμών εν όψη 2014 κάνοντας και το προγραμματισμένο της shakedown στο Silverstone, ενώ παράλληλα έδωσε στη δημοσιότητα και ένα video για το πως ακούγεται ο νέος της κινητήρας.

Η Γερμανική ομάδα δεν έμεινε στα παραπάνω και έδωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter μία μικρή γεύση για το πως θα είναι το νέο της μονοθέσιο.

Συγκεκριμένα ανέβασε εχθές φωτογραφίες από τα εμπρός ψαλίδια της WO5 και το κάλυμμα του κινητήρα, ενώ σήμερα τον καθρέφτη του μονοθεσίου.

How about that for a view… #W05sup#F1pic.twitter.com/IwJBORuYSP

MERCEDES AMG F1 (@MercedesAMGF1) January 25, 2014

Ενώ η φωτογραφία με το κάλυμμα του κινητήρα μας δείχνει ότι στη νέα WO5 θα υπάρχει και η παρουσία του μαύρου χρώματος, κάτι που την περσινή σεζόν δεν υπήρχε.

The wait is almost over… 1,000 RT’s for another exclusive @MercedesAMGF1 W05 shot! #W05sup#F1pic.twitter.com/sIowujF2l0

MERCEDES AMG F1 (@MercedesAMGF1) January 25, 2014

Ανανέωση: Η τελευταία φωτογραία που δίνει η ομάδα είναι ο καθρέφτης του μονοθεσίου

Who is the fairest of them all? #W05sup pic.twitter.com/gsuiGnTqIM

MERCEDES AMG F1 (@MercedesAMGF1) January 26, 2014

Η παρουσίαση του νέου μονοθεσίου της Γερμανικής ομάδας θα γίνει στην Jerez την Τρίτη 28 Ιανουαρίου οπότε stay tuned στο Autoblog.gr.

[Πηγή: Mercedes AMG F1]

Keywords
Τυχαία Θέματα